Prosze o pomoc !

03 Maj 2010, 22:16

Witam , mam zamiar kupic ta astre , tylko sęk w tym ze , chyba była bita , a dokładnie nad kole z lewej strony z przodu , wydaje mi sie ze idzie to zobaczyc na pierwszym zdjeciu .

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

na dodatek nie ma ksiazki serwisowej , sprzedajacy twierdzi ze jak kupowal auto od goscia z niemiec to jej nei dostał , co o tym sadzicie ?
ja122123
Nowicjusz

Miejscowość: Knurów

04 Maj 2010, 07:59

Ja tam nad kołem nic nie widzę ale za to...widzę że przedni zderzak ma inny kolor... :smile:
Jakaś przygoda pewnie tam była i w bezwypadkowośc nie ma co wierzyc.
Nie oznacza to że auto jest złe.
Tak naprawdę,to oglądanie foto niewiele nam powie o tym aucie.
Tylko wizja lokalna w realu,kanał (najlepiej w serwisie Opla-VIN do analizy w bazie danych),jazda próbna i dobre oko mechanika-blacharza.
Poza tym to auto jest ...drogie.
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

04 Maj 2010, 09:22

Nie jest drogie, kosztuje wlasnie tyle ile powinna kosztowac zadbana Astra z tego rocznika i z takim silnikiem
Na podstawie zdjec nie ma co oczekiwac fachowych odpowiedzi .Aby miec pewnosc trzeba samochod sprawdzic profesjonalnie a nie metoda cyganki
dark13
Początkujący

Miejscowość: szczecin

04 Maj 2010, 10:14

Kombi w dieslu z symbolicznym przebiegiem - nic tylko brać ;)
No ale na poważnie - z przodu coś było - sprawdzić jak zrobione, sprawdzić silnik i jak będze OK to brać jak Ci się podoba :)
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Paliwo: Benzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013

04 Maj 2010, 11:45

Nie no naprawde ładny i zadbany egzemplarz ale tak jak koledzy wyżej trzeba obadać co sie działo z przodem bo faktycznie ma inny odcien zderzaka niz reszta auta.Tak patrze jeszcze na kierownice i drążek zmiany biegów i niewiem czy on ma faktycznie taki mały autentyczny przebieg czy to było wymieniane.Ogólnie oferta warta uwagi.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

ACC, BSW, LDW - systemy bezpieczeństwa na drodze
    Technologia coraz bardziej wspomaga kierowcę w zachowaniu bezpieczeństwa na drodze. Samochody rozpoznają znaki i ostrzegają o przekroczeniu dozwolonej prędkości, informują o obecności pojazdów w martwym polu a nawet ...