Prosze o pomoc z tym anglikiem

24 Gru 2016, 12:51

Zamierzam kupic Mazde 6 ale z angli wiec mam pytanie. Czy moga byc jakies problemy z przekładką ze ktos zle cos zrobil ? Czy moga byc problemy z rejestracja w naszym kraju ? Na co zwrocic uwage ? Oto link:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Uwage przykuwają tu angielskie blachy, dziwne ze skoro tyle go uzytkuje to blachy dalej nie polskie.
MotoS
Początkujący
Awatar użytkownika

Prawo jazdy: 01 01 2010
Auto: Mazda 6, Toyota Celica
Silnik: 2.0 , 1.8 (143KM)
Paliwo: Inne
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2009

24 Gru 2016, 15:57

Zagwostek technicznych jest tak dużo że szkoda pisać. Zapytaj tylko czy przekładka jest zrobiona przez wycięcie ściany grodziowej czy przez wykorzystanie miejsc montażowych ale tylko!!!! seryjnych.
Co do reszty to inne lusterka zewn, inne lampy, przedłuzanie wiązki elektr, inne radio, inne liczniki, inna nagrzewnica i jej sterowanie... do sprawdzenia takie tematy jak serwo hebla, centralka abs... itd.

A teraz ekonomia czyli jeżeli te auta zaczynają się od 4k eur. w de za 5-5,5k kupisz fajna sztukę to gdzie widzisz oszczędność w kupowaniu betonu który jest jedną wielką niewiadomą i cena zbycia może wynosić połowę tego co dałeś???

Przekłada się całkowicie inne auta i za inna kasę... odpuść temat.
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe

24 Gru 2016, 16:41

Dziekuje za odpowiedz, wiele mi ona dala do myslenia :)
MotoS
Początkujący
Awatar użytkownika

Prawo jazdy: 01 01 2010
Auto: Mazda 6, Toyota Celica
Silnik: 2.0 , 1.8 (143KM)
Paliwo: Inne
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2009
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nowe systemy bezpieczeństwa od Volvo
    W pełni zautomatyzowana jazda w korku, ograniczenie kolizji na skrzyżowaniach oraz redukcja do zera kolizji z udziałem zwierząt – to najnowsze projekty w dziedzinie bezpieczeństwa, nad którymi pracuje Volvo. ...