Przejście zniżek

11 Wrz 2010, 19:34

Witam wszystkich.
Mam pytanie mianowicie mój tata opłaca od kilku dziesięciu lat tak zwanego "komara"
dzięki temu ma maksymalne zniżki 75% (mamy samochód ale ponieważ gdy go kupowaliśmy tata nie miał maksymalnych zniżek to zarejestrowaliśmy go na dziadka który takowe posiada)
I teraz pytanie czy te zniżki które tata zdobył opłacając "komara" czyli maksymalne 75% dotyczą się również samochodu??? Może teraz zarejestrować samochód na siebie z maksymalną zniżką??? (myślę że tak, ale chcę się upewnić)

Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam.
Kubol91
Początkujący

Miejscowość: poland

11 Wrz 2010, 19:48

Kubol91 napisał(a):I teraz pytanie czy te zniżki które tata zdobył opłacając "komara" czyli maksymalne 75% dotyczą się również samochodu???

Tak...Nie jest wazne co opłacasz,wazne ze płacisz i masz ciągłość ... :!: :!:
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014

11 Wrz 2010, 20:00

Bardzo dziękuje tak myślałem.
Kubol91
Początkujący

Miejscowość: poland
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    "Najlepsze samochody 2013 roku" i trzy zwycięstwa dla BMW
    Nowe BMW serii 3 jest sprzedawane dopiero od lutego 2012 roku, jednak już teraz przejęło prowadzenie w klasie średniej premium. BMW serii 5 już po raz trzeci z rzędu znalazło się na pierwszym miejscu w klasie wyższej średniej. ...