REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
180.- zł...Fotele musza być orginalne z tego modelu i montowane w fabrycznych punktach mocowania...Do tej ceny musisz doliczyć koszt montazu/tylko uprawniony warsztat/ potwierdzony wystawieniem f-ry/ząda tego WK/.W zalezności od WK mogą wymienić tez DR lub nanieśc odpowiednią adnotację w DR...Jaki to samochód:osobowy czy cięzarowy...deluss napisał(a): ile wynosi koszt przegladu
Mozesz zamontować te fotele sam i jechac na przegląd.Diagnosta nie sprawdza kto to wykonał.Jego interesuje jedynie poprawność wykonania-zgodnie z DZ.U. F-ra jest potrzebna w WK i tego nie przeskoczysz...deluss napisał(a):Nie moge sam zamocowac śrubami foteli i pojechac na przegląd ?
Juz napisałem Ci wyzej co mnie interesuje jako diagnostę.Sprawdzam tylko i wyłącznie prawidłowość montazu tych siedzeń zgodnie z obowiązującym mnie DZ.U. i owszem po wykonaniu OBT wystawiam zaświadczenie.Z tym dokumentem maszerujesz do WK i tam masz ciąg dalszy.F-ra tylko i wyłącznie musi być wystawiona przez warsztat który ma w zakresie działalności pkt.4520z /jak się nie mylę...deluss napisał(a):No a tej faktury to nie wystawia diagnosta ?
U mnie"zaprzyjazniony"warsztat wystawia f-rę za 50.-zł.Myślę ze jak pogadasz z diagnostą z SKP w której będziesz robił te zmiany to on wskaze Ci azymut do odpowiedniego warsztatu...deluss napisał(a):A orientujesz sie jakie koszta sa zwiazane z ta faktura ?