REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Kao napisał(a): za brak OC powyżej 2 tyg grozi kara 4 tyś zł.
Z tego co mi wiadomo to dokumenty do przerejestrowania w WK mozesz złozyc bez waznego OC.Jednak przy odbiorze nowego DR musisz mieć wazne OC ...Ten detal sprawdzają...Kamil1916 napisał(a):2.Czy zarejestruje samochód z nieważnym OC?
faktycznie, mogłem lepiej to rozwinąćMotoAlbercik napisał(a):Kao - znowu ie doprecyzowałeś. Z Twojej odpowiedzi można wywnioskować, że do dwóch tygodni nie trzeba mieć OC....
no to chyba zależy od urzędu bo u nas tego nie wymagają, idziesz pokazujesz dowod osobisty i zabierasz nowy DR.Migi60 napisał(a):Jednak przy odbiorze nowego DR musisz mieć wazne OC ...Ten detal sprawdzają...
Nie będę się upieral przy swojej wersji.Mając do czynienia z WK z racji wykonywanego zawodu owszem były rózne interpretacje przez WK i dla mnie to zadna nowośc...Kao napisał(a):no to chyba zależy od urzędu
Migi60 napisał(a):Jednak przy odbiorze nowego DR musisz mieć wazne OC ...Ten detal sprawdzają...
Kao napisał(a):no to chyba zależy od urzędu bo u nas tego nie wymagają, idziesz pokazujesz dowod osobisty i zabierasz nowy DR.