Volvo v40 jak najbardziej. Patrze na alledrogo i widze że w moich okolicach latwiej dostac z silnikiem t4 niz zwyklym 2.0 16v. Tak wiec jak silnik 1.9 t4 znosi gaz i ogolnie czy jest wytrzmały? Obiło mi sie o uszy że to szajs, wiec chyba wole celowac w silnik 2litrowy 16v.
Jeszcze wpadla mi w oko laguna II ale... wkoncu to renówka, nie cieszy sie dobra opinia ( elektryka i te sprawy) może jednak znajdzie sie ktos kto powie pare dobrych słow o niej
Zauważylem jeszcze Astre II z silnikiem 2.0 też była by ok ale znowu te słabe oplowskie blachy
Może mazda 626 2.0 16v, komfortowy samochod i jeszcze japoniec
![Wink ;)]()
,
może alfa 156 18ts/2.0ts, włoski samochod, mmm, prowadzący Top Geara powiedzial kiedys że każdy fun motoryzacji musi chociaz raz w życiu kupic sobie alfe, dobrze zkwitowane, jezdziłem alfa kolegi i powiem że rewelacja, (oba auta w sedanie bo te samochody w wydaniu kombi to wedlug mnie porażka.)
Fordy sobie odpuszczam
Passaty b5 chyba też bo to tak oklepany samochod że wymiotowac sie chce, ale pewnie nie bez powodu jest taki popularny wieć może warto sie zastanowic, kosztowna sprawa z tym zawieszeniem wielowahaczowym ; /
No to narazie tyle, bede mial wiecej czasu to jeszcze sie rozejrze.
Poki co to z tych samochodow, proszę o wybicie mi z głowy durnych propozycji, uzasadnic i podnobnie z tymi dobrymi propozycja, poprzec jakimis argumentami