Przeskakująca sprężyna

15 Sie 2014, 11:55

Witam.
Jakiś czas temu przy skręcie kierownicą w lewo słychać było trzaskanie- stwierdziłem od razu - łożyska amortyzatora.Kupiłem od razu komplet i wymieniłem,co ciekawe łożyska były w bardzo dobrym stanie :o ,ale wymieniłem,żeby mieć święty spokój.Po miesiącu znów to samo, lewa strona się odzywa,pomyślałem,może poduszka zużyta- kupiłem poduszki z łożyskami Lemforder'a,a nóż tamte łożyska jakieś wadliwe. Wymieniłem komplet z dwóch stron i po dwóch miesiącach lewa strona znów się odzywa :x .Co jest grane? macie jakieś pomysły? Teraz podniosłem samochód,ściągnąłem koło i kręcąc kierownicą widzę jak ewidentnie przeskakuje na górze przy łożysku,ale łożysko jest dobre!! :(
sikor
Obserwowany

Auto: Opel Vectra C GTS
Silnik: 1.8 122KM
Rok produkcji: 2002

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Najmocniejsze limuzyny V8
    Sprzedaż najmocniejszych samochodów w klasie premium niezmiennie rośnie odnotowując kolejne rekordy. Dobrym przykładem na potwierdzenie tego trendu jest dynamicznie rozwijający się polski rynek. Piękne i szybkie limuzyny ...