Otóż mam dość nietypowy kabel zapłonowy(układ był przerabiany, ale nie przeze mnie), z nieznaną mi końcówką może ktoś rozpozna i zaproponuje zamiennik kabel musi być dość długi, jak ktoś coś znajdzie to podam dokładne wymiary a tu kopułka i dosyć wyraźne numery
Końcówka jak widać jest wciskana na bolec aparatu zapłonowego,wystarczy tylko zmierzyć średnicę bolca oraz tego kołnierza ,na który wciskana jest guma przewodu zapłonowego,ona zapobiega wysuwaniu się końcówki przewodu z bolca(spadaniu).Jeśli chodzi o kształt końcówki przewodu,możesz go delikatnie korygować(średnica)wedle potrzeb.Najlepiej byś znalazł przewód podobny,są dostępne na sztuki.
Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla? Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
Hybryda do ostrej jazdy - Lexus RC 300h F Sport Nadchodzą ciężkie czasy dla miłośników ostrej jazdy – coraz więcej krajów zapowiada wprowadzenie ograniczeń dla samochodów z napędem konwencjonalnym. Są jednak samochody, które łączą ekologiczny ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.