Pytanie o przejezdność trasy - na Okęcie przez Zielonkę?

12 Sty 2013, 20:09

Witam!!

Mam bardzo ważne pytanie do szanownych forumowiczów, chciałbym dojechać do Okęcia od Łomży przez trasę prowadzącą między Zielonką a Ząbkami, zawsze jeździłem tą trasą i nie było większych problemów zmartwiłem się jak wszedłem dzisiaj na mapy Trageo a tam w wielu miejscach trasy ujrzałem remonty! Czy któryś z was mieszkających w Warszawie bądź będących często w Warszawie mógł by potwierdzić informacje o przejezdności tej trasy, dla zorientowania się dodaję screen z zaznaczoną trasą o którą mi dokładnie chodzi. Z góry bardzo dziękuję! Pozdrawiam!

Pytanie o przejezdność trasy - na Okęcie przez Zielonkę?

Jeżeli obrazek nie powiększał by się do rozmiarów w których mapa była by dobrze widoczna oto link bezpośredni http://www.picshot.pl/pfiles/276603/1.jpg
tretix12
Nowicjusz

Miejscowość: Ełk

27 Sty 2013, 18:47

Nie wiem po co chcesz się pchać tą stroną.
W Markach na trasę Toruńską i elegancko, dalej al. Prymasa Tysiąclecia. Potem możesz pojechać przez al. Jerozolimskie i w Łopuszańską, i jesteś na miejscu. Albo Bitwy Warszawskiej, potem w prawo w Grójecką i już cały czas prosto i jesteś na lotnisku.
BMW E60 530dA
Daro20VT
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: BMW E60 530dA
Silnik: 3.0d
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2005

30 Sty 2013, 08:48

Dokładnie, teraz jak oddali jeszcze s8 to z Marek na Okęcie jedzie się 25 minut.
karolove
Początkujący

Prawo jazdy: 01 06 1988
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Renault Megane III RS
Silnik: 2000cm3 250KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2009