Radio 2-DIN do Mitsubishi Outlandera

15 Mar 2023, 18:26

Witam,
Czy ktoś ma doświadczenie z wymianą radia w Mitsubishi Outlander III (2015)? Moje radio Kenwood DNX7250DAB pokazuje czarny ekran i chyba wymaga wymiany. Montaż zlecę fachowcowi, ale wpierw chciałbym kupić pasującą stację multimedialną. Nie wiem tylko jak to jest z kompatybilnością (przyciski w kierownicy, spasowanie z kokpitem). W internecie sporo jest tanich ofert, ale nie chcę ryzykować zakupu szajsu.

Moje wymagania to najlepiej Android z Apple CarPlay, nieduży ekran mieszczący się w obramowaniu (7 cali), dobra jakość dźwięku i łatwe połączenie z telefonem. Najchętniej szukałbym czegoś do 1000 zł, może używane...? Będę wdzięczny za rady.

Znacie serwis w Warszawie lub Trójmieście specjalizujący się w montażu systemów audio?
gstw
Obserwowany

15 Mar 2023, 19:23

Przy założonym budżecie nie masz za dużego wyboru i chyba zostaje coś w tym stylu ANSHUN 4*45W [link do oferty na Allegro wygasł] Ten ma wsparcie do sterowania przyciskami z kierownicy według dostępnych informacji.

Jak byś chciał wydać więcej to ciekawą opcja może być Kansitan 4*60 W dedykowany do Outlandera III [link do oferty na Allegro wygasł] Tu również powinno być wsparcie do sterowania z kierownicy.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Sztuczna inteligencja ma rozładować korki w Bangkoku
    Toyota Mobility Foundation razem z partnerami publicznymi i prywatnymi uruchomiła nowy projekt, w którym zaawansowana analityka danych przy użyciu sztucznej inteligencji i technologii uczenia się maszyn posłuży do ...
    OffRoad Show Poland 2017
    Już po raz VI w Warszawie odbył się OffRoad Show Poland. Zwiedzający mogli oglądać najnowsze modele aut z segmentu 4x4, samochody przygotowane do turystyki oraz do sportu, quady, motocykle, kampery oraz zapoznać się z bogatą ...