REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
sabi89 napisał(a): Czy jest możliwa rejestracja samochodu, który znajduje sie na terytorium Włoch? Mam Dowód rejestracyjny, akt własności, i ważny przegląd techniczny wykonany we Włoszech.
sabi89 napisał(a):Na waszych stronach czytałam, ze wymagany jest dokument identyfikacji pojazdu, czy musi on być wystawiony w polsce?
sabi89 napisał(a): czy w wydziale komunikacji w polsce bede musiała zdać stare tablice rejestracyjne?
Migi60 napisał(a): sabi89 napisał(a): Czy jest możliwa rejestracja samochodu, który znajduje sie na terytorium Włoch? Mam Dowód rejestracyjny, akt własności, i ważny przegląd techniczny wykonany we Włoszech.
Jezeli są wszystkie dane pojazdu niezbędnedo jego rejestracji to WK moze go zarejestrować...
Migi60 napisał(a): sabi89 napisał(a):Na waszych stronach czytałam, ze wymagany jest dokument identyfikacji pojazdu, czy musi on być wystawiony w polsce?
Są to tzw.dane niezbędne do rejestracji pojazdu a więc:rok produkcji,nacisk osi.Tego niestety w zadnym DR z zachodu nie ma...
sabi89 napisał(a):W tej sytuacji, jaką date mam wpisac, jako data przekroczenia granicy
sabi89 napisał(a): bo chyba bez zapłaty akcyzy się nie da zarejestrować samochodu....
sabi89 napisał(a):albo poradzenie sobie bez niego.