Rekalukacja oc

09 Gru 2018, 18:13

Witam mam pewien problem. Kupiłem dwa miesiące temu samochód z ważnym ubezpieniem na pół roku . Niestety po miesiącu dostałem rekalukacjr oc i tu pojawia się dosyć duży problem ponieważ mieszkam w innym mieście nic jestem zameldowany i dopiero dzisiaj zajrzałem do skrzynki pocztowej gdzie znalazłem rekalukacjr oc z terminem zapłaty 28.11 A dzisiaj jest 09.12 jakie czekają mnie teraz konsekwencje ? Za różnicę oc jestem w stanie zapłacić tylko jaka mnie czeka teraz kara za opoznienke 12 dni zapłaty
Focus1993
Nowicjusz

09 Gru 2018, 18:30

żadnej kary nie dostaniesz, to jest tylko termin zapłaty a nie przerwa w ubezpieczeniu. Jak spóźnisz się z opłaceniem prądu tydzień to przecież Ci odrazu nie odłączą, najlepiej ustaw sobie na poczcie przekierowanie korespondencji pod wskazany adres
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Tradition na starcie rajdu Heidelberg Historic
    Na linii startowej dwudziestego piątego, jubileuszowego rajdu samochodów zabytkowych Heidelberg Historic, który odbędzie się w dniach od 11 do 13 lipca, Audi Tradition wystawi aż pięć samochodów ze swojej ...
    Pierwsza litera w alfabecie Lexusa to "F"
    Był rok 2006 i od premiery Lexusa IS drugiej generacji minęło kilka miesięcy. Dlaczego zatem Lexus testował nowego IS-a skrytego pod kamuflażem? Dziennikarze motoryzacyjni zauważyli, że coś się święci, kiedy zaczęły się ukazywać ...