Renowacja zniszczonego kokpity - łada Samara

10 Lut 2025, 00:28

Cześć,
Planuję renowację kokpitu w Samarze. Jeżeli chodzi o pozbycie się ubytków i pęknięć to jest sporo poradników w tym temacie i nie mam z tym problemu.

Finalne chcę okleić deskę sztuczną skórą ale z uwagi na kształt - zagłębieni i przetłoczenia nie jestem pewien czy uda mi się jednomiernie ułożyć materiał.

Obawiam się, że nie będzie równomiernie i dokładnie przylegał w rogach i na przytłoczeniu.
Czy możecie podzielić się doświadczeniem i dać kilka wskazówek jak to zrobić, ew. jakiego rodzaju materiału użyć?
Renowacja zniszczonego kokpity - łada Samara Renowacja zniszczonego kokpity - łada Samara
jacek77
Obserwowany

Zdjęcia: 3

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Czy luksusowe SUV-y mogą być ekologiczne?
    Jeszcze dekadę temu aspekt ekologii w segmencie samochodów klasy premium nie był brany przez producentów pod uwagę tak mocno, jak w chwili obecnej. Co więcej, samochody luksusowe produkowane dzisiaj mogą poszczycić ...