Cześć, Planuję renowację kokpitu w Samarze. Jeżeli chodzi o pozbycie się ubytków i pęknięć to jest sporo poradników w tym temacie i nie mam z tym problemu.
Finalne chcę okleić deskę sztuczną skórą ale z uwagi na kształt - zagłębieni i przetłoczenia nie jestem pewien czy uda mi się jednomiernie ułożyć materiał.
Obawiam się, że nie będzie równomiernie i dokładnie przylegał w rogach i na przytłoczeniu. Czy możecie podzielić się doświadczeniem i dać kilka wskazówek jak to zrobić, ew. jakiego rodzaju materiału użyć?
Elektryczne i hybrydowe SUV-y – czy to przyszłość motoryzacji? Rynek motoryzacyjny przechodzi obecnie jedną z największych rewolucji w swojej historii. Tradycyjne pojazdy spalinowe powoli ustępują miejsca nowym, bardziej ekologicznym rozwiązaniom. Szczególnie interesującym segmentem ...
Radio prosi o kod przy każdym włączaniu zapłonu - rozwiązanie Zdarza się, że przy każdorazowym włączaniu zapłonu (uruchamianiu silnika) radio prosi nas o podanie kodu. Oczywiście możemy za każdym razem mozolnie go wpisywać ale problemem najczęściej jest złe podłączenie samego radia ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.