Rewitalizanty

03 Wrz 2015, 12:19

Ostatnio słyszałam o rewitalizantach. Podobno chronią silnik, zwiększają moc, a zmniejszają zużycie paliwa. Czy wg Was warto w taki produkt zainwestować? Jeśli tak, to jaki polecacie?
domikr
Obserwowany

Prawo jazdy: 11 10 1993
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: audi A4 B7
Silnik: 1.9 TDI 131KM
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004

03 Wrz 2015, 15:32

Jasne, do tego kup sobie jeszcze magnetyzer paliwa i moduł zwiększający moc pod zapalniczkę... Pamiętaj, że ten eliksir zwiększa moc na stałe tylko kiedy po zalaniu zatrzymasz się na rozwidleniu dróg o północy i trzy razy spluniesz przed siebie i za siebie.
jerzye46
Początkujący

Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: BMW
Paliwo: Benzyna

07 Wrz 2015, 18:48

Nie rozumiem sceptyzmu mojego przedmówcy. Zainwestowałam w Xado Stage Revitalizant i naprawdę widzę poprawę w działaniu silnika, mniejsze spalanie paliwa. Mąż jest tego samego zdania. Pozdrawiam.
jolaslon90
Obserwowany

Prawo jazdy: 16 02 1994
Przebieg/rok: 4tys. km
Auto: Audi A4 B5

07 Wrz 2015, 19:06

Że tak powiem - placebo jeśli pomaga, można je uznać za lek. Pozdrawiam i życzę zadowolenia z samochodu.
jerzye46
Początkujący

Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: BMW
Paliwo: Benzyna

08 Wrz 2015, 09:05

Tak naprawdę działa to tylko i wyłącznie na podświadomość użytkownika samochodu. Jeżeli po zaaplikowaniu tego czegoś czujesz, że auto jest żwawsze, ma większa moc i td itd, to tylko się cieszyć, że kasa nie poszła na marne :D
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
MotoAlbercik
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1212
Miejscowość: Tychy
Auto: Jeep Grand Cherokee WJ QD HQ
Silnik: 4,7 ccm3 253 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Terenowy
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Elektryfikacja według Toyoty
    Toyota pracuje nad zelektryfikowanymi samochodami od 25 lat. Pierwszym efektem tych prac była hybrydowa Toyota Prius, która trafiła do seryjnej produkcji 22 lata temu. Japończycy zajmowali się samochodami elektrycznymi, ...