Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Ja osobiście bym polecił Audi RS4 B5. Silnik 2.7 BITURBO o mocy ~380KM w budzie kombi jest moim zdaniem dobrym samochodem sportowo-rodzinnym a zakres cen jest z tego co się orientuję bardzo duży bo z tego co widziałem na alledrogo to od ~25,000 PLN do nawet 60,000
MajkPZM napisał(a):Z Accorda nie zrobisz auta sportowego, chocbyś mu i 200koni dorzucił, nie ta trakcja, nie ten napęd. Evo czy STI to nie tylko więcej koni, Zastanów się nad Subaru Legacy 2.5T:)Ja osobiście bym polecił Audi RS4 B5. Silnik 2.7 BITURBO o mocy ~380KM w budzie kombi jest moim zdaniem dobrym samochodem sportowo-rodzinnym a zakres cen jest z tego co się orientuję bardzo duży bo z tego co widziałem na alledrogo to od ~25,000 PLN do nawet 60,000
W polsce chyba nie możliwe kupic stare RS4 bezwypadkowe w dobrym stanie.
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
Accord okazał się najgorzej prowadzącym samochodem w klasie średniej więc jeśli oczekujesz dobrego prowadzenia to nie jest dobry wybór.Sportowy samochód rodzinny tej wielkości?
Alfa 159, BMW 3 lub Mercedes C-klasy a jeśli budżet nie pozwala to z właściwości jezdnych Mondeo też powinieneś być zadowolony.
Jasiek90 napisał(a):Masz racje, wiadomo, że Evo czy WRX to sportowe auta z krwi i kości.
Skoro jednak autor zastanawia się nad Hondą Accord to wydawało mi się, że chodzi mu o wygodne samochody rodzinne o dobeych właściwościach jezdnych(których Accord raczej nie posaida) i stąd moje propozycje.