witam. postanowilem dzisiaj przeczyscic przepustnice. zrobilem to, zrestartowalem ja i po odpaleniu silnika mam obroty takie jakie byly - 1200 (wiem ze troche za wysokie). kiedy dodam gazu to rosna od razu do 3000. po zgaszeniu i ponownym zapaleniu obroty 1200 i tak w kolko. linka gazu nie zacina sie. powiedzialbym ze i tak jest lekko luzno ustawiona
jakis pomysl gdzie szukac?
tak pracuje plynnie tylko obroty rosna same z siebie do 3k. sprawdzilem czujnik temperatury pracuje dobrze, potencjometr na przepustnicy ma niewielkie odchylki ale tez niczego nie wskazuje no i krokowiec tez w miare czysty.
Podatek od środków transportu – co warto wiedzieć? Posiadanie pojazdu wiąże się zarówno z kosztami jego utrzymania, jak i istotnymi obowiązkami podatkowymi. Niektóre środki transportu wymagają uregulowania specjalnego podatku, który może być istotnym ...
Japońskie odpowiedniki słynnych Lexusów. Znasz wszystkie? Luksus niejedno ma imię. Lexus też. Japońska marka weszła na rodzimy rynek dopiero w 2005 roku, więc przez ponad półtorej dekady jej samochody były w Japonii oferowane ze znaczkiem Toyoty. Przedstawiamy najważniejsze ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.