Witam.
Ja mam/mialem ten sam problem.Powiem Ci ,ze to sa partacze w Citroenie.
Na parkingu ktos zarysowal gleboko i lekko wgial mi prawe boczne odsuwane drzwi.
W serwisie wszystko pieknie ( chyba wyszpachlowali) i pomalowali.Przez ok.10 miesiecy bylo cacy."Moja stara" jezdzi autem ,wiec nie patrzylem co i jak...Pieknego dnia patrze pod slonce ,a tam dwie zolte plamy wychodza.W tym miejscu co bylo wgniecenie.Pojechalem do lakiernika i pytam...Mowi ,ze chyba zle zrobili podklad i trzeba jeszcze raz malowac.
Wrocilem do serwisu.Zatrzymali auto na 4-y dni.Po powrocie stwierdzilem roznice w odcieniach.Malowane drzwi jakby ciemniejsze.Co jest ?Pojechalem do innego lakiernika,a on mowi:" ,ze zle nalozyli lakier i ze nie malowali czesci przylegajacych.Powiedzial ,ze odcien to nic !,ale moj lakier pod wplywem zimowej soli i karszera zaczyna zchodzic..."
Wrocilem znowu( juz 3- i raz do SERWISU CITROENA).Powtarzam to samo co powiedzial mi poprzedni lakiernik...Wzieli znowu auto na kilka dni.Tym razem po odebraniu szlag mnie trafil.Teraz bylo widac ogromna roznice w kolorach.Powiedzieli w serwisie,ze przy takich"pociagnieciach" zawsze bedzie widac jakas roznice.
Powiedzieli to samo co kolega nizej..."stary lakier wyplowial i i.t.p,i.t.d.")
Wrocilem znowu do mojego poprzedniego lakiernika.Poogladal auto i powiedzial:"...tym razem sie nie jeb... i nalozyli mi tego lakieru w h..." .W kolorach farby sie nie pomylili ,tylko nalozyli tego lakieru tyle ,ze zrobila sie lupa! Dlatego teraz mam wrazenie ,ze uzyli ciemniejszej farby.
Mam ich dosc i ich partackiej roboty.Juz nie wricilem 4- raz.Dalem sobie spokoj!
W pozniejszym czasie dodam zdjecia to sami zobaczycie.
"Na przyszlosc" pojade do goscia ,ktory i wylacznie zajmuje sie tymi sprawami ,a nie do "serwisu" ktory "robi wszystko" i nic!
[ Dodano: Czw Sty 21, 2010 12:11 ]Dodatek w postaci zdjec pod umieszczony juz post.
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
[ Dodano: Czw Sty 21, 2010 12:18 ]Moze jakos ktos i mi tez doradzi ? A co ja mam teraz zrobic ??? Pozdrawiam.