Witam. Ije kilometrów można zrobić na rozrządzie, kupiłem passata b5 1,9 110, miał przejechane 220tyś km na dzień dzisiejszy mam 260tyś, nie wiem kiedy miał wymieniony rozrząd. Czy to już pora? Jaki jest koszt takiej przyjemności?
Witaj, jak nie wiesz kiedy był wymieniony to jest pierwsza rzecz którą się robi po zakupie samochodu. Wymień jak najszybciej! Do tego silnika są paski które w zależności od jakości i producenta mają zalecaną trwałość od 60tyś. do 110tyś.
nigdy od do człowiek nie wiesz czym. ryzykujesz rozrząd co 80 tys tylko i wyłącznie jeżeli kupiłeś auto to wymień jak najszybciej bo nie wiadomo w jakim stanie on jest:)
Zmiana w przepisach poprawiających bezpieczeństwo na drogach Komisja europejska, Parlament Europejski i przedstawiciela państw członkowskich doszli do porozumienia w sprawie bezpieczeństwa na drogach w całej UE. W celu zwiększenia bezpieczeństwa na drogach w samochodach mają być instalowane ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.