REKLAMA
Witam,
przeglądałem forum, widziałem kilka podobnych tematów ale nie wiem czy coś się może zmieniło.
Moje pierwsze pytanie - ile dziś trzeba miec kasiory na zdrowe 1,8T w stylu Golf 4, A3, Ibiza?
Oglądałem dwie audice 1,8t za 8 tys i bez komentarza
Stan był lekko mówiąc tragiczny. A jedna dziewczyna jakaś dziwna powiedziała że gdyby wiedziałą że to będą takie głębokie oględziny m.in miernik, komputer podpinany, podnoszenie auta i oglądanie spodu to by się nie zgodziła.
Może ktoś luknąć na te oferty:
[link do oferty na Olx wygasł]
[link do oferty na Olx wygasł]
Generalnie auta dość drogie ale wydaje mi się że tyle trzeba mieć, ewentualnie drobna negocjaja ceny, patrzyłem na mobile.de (kumpel siedzi w Dreźnie) to w jego okolicach dobre 1,8T z lat 90 np Golf IV to czasem nawet 3500 euro, te najtańsze to 2000 euro ale widać po wnętrzu że syf.
Z kolei w moich stronach ktoś sprzedawał zeswapowanego Golfa III 1,8T z BBS-ami itd chciał 12 tys za 94 rok, także nie wiem już co myśleć.
Zależy mi na rozwoju czyli turbo, w tym budżecie to chyba tylko Volkswagen, Audi, Volvo, Saab, ale te dwa ostatnie jakoś chyba mniej bo mniej popularne?
I nie chce sedanu, także Octavia odpada.
No chyba że gdzieś jeszcze montowali turbo? Punto 1 turbo? ale chyba nie spotykane?