Salonowe używane - czy na pewno to dobra okazja?

08 Sty 2020, 21:32

Pewne używane z salonu :mrgreen:

[Aby zobaczyć film musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]

od 8 min
Oprócz aut w stopce, wiem co nieco jeszcze na temat Pandy III, Lancera IX, Vitary 1,6 i Outlandera 2.0
yeti65
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Pieniężno
Prawo jazdy: 29 11 1984
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Duster , Tucson 2.0D 4x4
Silnik: 1.0 100KM 2.0D 112KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna

09 Sty 2020, 11:19

Taka jest rzeczywistość, najgorzej że sprzedający wciska kit licząc na to że kupujący nabierze się na to co mówi i być może kupi takie auto. Przecież praktycznie każde auto z Francji ma jakieś szkody typu malowane zderzaki ale tu był już większy dzwon i powinien być udokumentowany odpowiednio, a naprawa widać nieudolna i zrobiona na sztukę żeby tylko je pchnąć dalej ;/

Jak widać nie ma miejsca gdzie można w ciemno kupić używane auto z gwarancją tego co deklaruje sprzedający. Oczywiście są tez takie samochody ale zapewne ich cena będzie znacznie wyższa. Kiedyś spotkałem problem nowego samochodu z salonu który był ponownie malowany, a nie było o tym żadnej wzmianki. jak się okazało został uszkodzony podczas transportu, rozumiem to bo zdarzają się takie sytuacje ale kupujący powinien otrzymać taką informację.
Cichy77
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 62
Auto: Mam, często zmieniam!
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Legalizacja butli LPG
    Zbiorniki montowane w instalacjach gazowych w Polsce posiadają 10 letnią ważność badania. Po tym okresie należy dokonać legalizacji lub wymiany zbiornika na nowy. Maksymalny okres użytkowania butli to 20 lat, chyba że dokument ...
    Audi przedstawia krzesło R18 Ultra Chair
    Na targach Design Miami/, Audi przedstawia krzesło R18 Ultra Chair, zaprojektowane przez Clemensa Weisshaara i Reeda Krama, przedstawicieli nowego pokolenia projektantów. Prototyp skonstruowano we współpracy ...