Co do Astry - znalazłem coś takiego i w sumie nie mam tak daleko żeby zobaczyć ten samochód. Tak na pierwszy rzut oka, myślicie że warto? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Sorry za głupie pytania, ale jak już wcześniej wspomniałem, to będzie mój pierwszy samochód.
Drzwi kierowcy pewnie wymieniane (inny odcień). Dać 12k za auto bez klimy? I do tego bez elektryki w szybach/lusterkach? Jak dla mnie szkoda pieniędzy.
Daj spokój, za 12k poszukaj porządnie wyposażonego 1.8. Ten ostro z ceną poleciał, nikt mu tyle nie da. PS. 1.4 spali tyle co 1.8 w trasie, może 0.5l różnicy czyli nieodczuwalnie. A jazda 1.8 duuuużo lepsza
no dobra, stawiam jednak na corolle. Znalazłem kilka ofert. Proszę was o wstępną ocenę, bo ja niestety dużej wiedzy nie mam:
1. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] 2. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] 3. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] 4. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] 5.[link do oferty na Olx wygasł]
Zabici bez zaiętych pasów Aż 50% ofiar śmiertelnych na autostradach w Austrii, a ponad 60% w Belgii nie miało zapiętych pasów w momencie wypadku. Pasy bezpieczeństwa są efektywnym elementem dającym kierowcy i pasażerom bezpieczeństwo podczas ...
wow Mike - dzięki za odpowiedź. Ja się kompletnie na tym nie znam, więc tym bardziej dziękuję. Myślisz, że w tej cenie warto się nim zainteresować, czy lepiej szukać dalej?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.