Samochód a problemy urologiczne

18 Sie 2020, 06:20

Witam.
Planuję zakup samochodu, jednak ze względu na bardzo poważne problemy urologiczne potrzebuje taki, który będzie oferował możliwość założenia tzw. systemu pissoffEksis. Wiem, to troszkę śmieszne, mało kto o tym wie, ale życie nie obeszło się że mna w tej materii zbyt łagodnie.
Moj budżet to ok. 30 tys. na sam samochód + 10 tys. na pakiet startowy.
Dodatkowym atutem byłby dobry masażer z funkcją podgrzewania.
jajochlon
Obserwowany

18 Sie 2020, 06:51

Nie wiem jak ten system wygląda ale wydaje mi się że nie jest to skomplikowane i myślę że każde auto dałoby się przerobić pod to bez większych problemów. Co do masaży i innych bajerów to oferują tylko marki premium wysokiej klasy więc tutaj koszta eksploatacji takiego auta mogą zniechęcić. Dużo robisz km w roku?
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

18 Sie 2020, 17:15

Temat zajeżdża fejkiem, bo Wujek Google milcz na temat tego innowacyjnego systemu.

Z tańszych aut, bodaj DS (4 i 5) miały bodaj masaże, ale tutaj tylko diesel i z tymi 30k może być ciężko do tych aut
mike
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Zawiercie|Śląsk
Prawo jazdy: 04 09 2013
Auto: Lexus ES 330
Silnik: 3.3 V6 228KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Silnik 8.0 WR16 64v4T - Volkswagen
    Na koniec zostawiliśmy coś naprawdę dużego kalibru. To silnik napędzający jedno z najszybszych aut drogowych w historii. Motor Bugatti Chirona to jedyny silnik W16 na świecie, który wszedł do seryjnej produkcji. Ma ...
    Skoda Vision E - wnętrze samochodu koncepcyjnego
    Futurystyczny design modelu VISION E ukazuje charakter nowego języka stylistycznego ŠKODY dla przyszłych pojazdów elektrycznych. Najbardziej uderzające cechy nadwozia to m.in. brak słupka B czy nietypowo otwierane ...