Samochód dla 56letniej mamy 80tys

05 Lut 2015, 15:01

Ten mercedes mi się osobiście podoba ;)
Mama właśnie dostała ofertę używanej ale serwisowanej w salonie mazdy 6 za 96 tys i pewnie się w końcu na nią zdecyduje, może uda się jeszcze coś zejść z ceny.
Właścicielom salonu zależy żeby nie stracic klienta :)
balbinkaja
Nowicjusz

Prawo jazdy: 15 01 2011
Przebieg/rok: <1tys. km
Auto: Nie mam

05 Lut 2015, 16:55

Na schodzenie z ceny bym w maździe nie liczył szczególnie. U nich zazwyczaj szczytem szczodrości jest dorzucenie dywaników
Potrzebujesz jakiejś informacji o Peugeocie 307 lub mondeo mk4? Napisz na priv a postaram się pomóc :)
tomek70
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Łódź
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Ford Mondeo mk4
Silnik: 2.3 161
Paliwo: Benzyna
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2008

05 Lut 2015, 17:04

No to podoba jej się tylko Corolla i Ford Focus. Reszta nie przypadła jej do gustu.
Przejedziemy się zaraz do innego salonu mazdy tutaj i zobaczymy jaką cenę zaproponują.

:)/
balbinkaja
Nowicjusz

Prawo jazdy: 15 01 2011
Przebieg/rok: <1tys. km
Auto: Nie mam

05 Lut 2015, 17:54

A co dobrego ma w sobie B klasa? Nic, to namiastka samochodu tak samo jak A klasa, nie licząc nowej. :roll:
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Lexus RX L 450h - test spalania
    Ten bogato wyposażony, luksusowy SUV imponuje niskim zużyciem paliwa. Zwłaszcza gdy weźmiemy pod uwagę, że testom poddano największego SUV-a w gamie japońskiej marki na europejskim rynku – do tego w dłuższej i wyższej ...
    Toyota Avensis Emotion i Hilux Adventure - specjalne edycje
    Specjalne edycje popularnych modeli Toyoty wzbogacą ofertę koncernu Toyota Motor Poland. Już od połowy września br. będą dostępne modele Avensis Emotion, oraz model Hilux Adventure. W obu przypadkach popularne modele koncernu ...