Krzychu napisał(a):No spoko spoko Dobre podejście oglądaj patrz przeglądaj i kupuj jak sensowne.
Peugeot bardzo fajny - Wyposażenie ma takie że nie jeden nowy Mercedes móglby mu pozazdrościć, ale nie o wyposażeniu tutaj mowa tylko o stanie technicznym.
Przejechaliśmy się nim, zawieszenie pracuje łądnie, zadnych niepokojących stuków. Silniczek 2.0 140 koni, gaz zamontowany 7 miesięcy temu.
Do zrobienia ( jak kto uważa): Lewy próg ( Mała dziura mi by nie przeszkadzało), jeden czujnik parkowania nie działa, nie wiem ile w tym prawdy - Do wymiany lub zaspawania jakieś blaszki mocujące przy kolektorze wydechowym ( Podobno każdy "tłumikarz" to ogarnie") ponieważ wydaje podczas wkręcania na obroty taki metaliczny dzwiek - Podobno przypadłość 307`mek. Ewentualnie kupić ale to się nazywa zestaw naprawczy tłumika początkowego (dwie śrubki i sprężynki).
To chyba na tyle, chciałem dziś pojechać na stację diagnostyczną, Pan sie bez problemu zgodził - Ale była masakryczna kolejka i mamy podjechać jutro. Poza tym przyśpieszenie rakieta, ABS, ESP działa, klimatyzacja działa, alufelgi w zestawie i 2 fotele.