REKLAMA
Hej - Natknąłem się na to forum, głównie dzięki konwersacji ze znajomymi, którzy powiedzieli mi aby najlepiej założyć tutaj konto, i zasięgnąć opinii innych użytkowników.
Przejdę do rzeczy - Tydzień temu sprzedałem swoje auto, nie mogę powiedzieć bo pofarcło mi się niemiłosiernie - Gość przyjechał po auto 250km, odebrałem go z dworca, nawet się nim nie przejechał mówiąc " Po co, przecież jechaliśmy z dworca i widze że działa" przejdę do rzeczy.
Czego wymagam? Dobrze aby miało 4/5 drzwi gdyż czasami musze kogoś przetransportować z rodziny ( jest to osoba starsza więc słabo żeby pakowała się powiedzmy na tylnią kanape) klimatyzacja ( najlepiej climatronic), i rocznik powiedzmy minimum 99 - To są moje jedyne wymagania, obejrzałem już sporo aut. Jednym nawet byłem na stacji diagnostycznej, przemiły diagnosta sprawdził auto, było na prawde zdrowe jeśli chodzi o progi, blachę, brak wycieków, hamulce nowe, zawieszenie i rozrząd też - Jednak że zrezygnowałem, bo 30minut po wizycje na stacji padła skrzynia biegów....
Co byście polecili do takiej kwoty? Dodam że wymogiem jest LPG oczywiśćie...
Do tej pory brałem pod uwagę:
1. A4 B5 1.6 lub 1.8 do tej kwoty jest kilka sztuk roczniki 97-99
2. A3 opcja 5 drzwi ( była jedna 1.6 z gazem ale za wolno zareagowałem i już się sprzedała)
3. Vectra B
4. Peugeot 307/307SW
5. VW Bora/Passat/Golf
Co byście powiedzieli? Dla przykładu znalazłem coś takiego:
Audi A4:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]?
[link do oferty na Olx wygasł]
Audi A3: Praktycznie wszystkie 3 drzwi, odpadają
VW Passat:
[link do oferty na Olx wygasł]
Peugeot 307:
[link do oferty na Olx wygasł] - Do wymiany lewy próg bo jest pognity.
I tak na prawdę z całego woj Łodzkiego, chyba tylko to mi wpadło oko, codziennie monitoruję OLX, otomoto, i inne portale i niestety nic ciekawego nie ma.