REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Barol napisał(a):4.Świeży gaz i wygląda przyzwoicie,można obejrzeć.
Pionek napisał(a):Potrzebujesz aż tak wielkich krów? jak te niemieckie?
Poszukaj Golfa IV albo Octavię I jak musi być 5 drzwi bo A3 chyba do 99 było 3drzwiowe.
Poza tym na rocznik nie patrz w tym budżecie się bierze co jest i trzyma się kupy ale auta segmentu D gdzie zawias kosztuje 1/3 budżetu to średnia opcja wg mnie.
Poszukaj Golfa IV z 98-99 z 1,6 to na pewno trafisz na coś spoko.
Barol napisał(a):Ty serio z ta Mazda?
A4 tez jakies szalowe nie bedzie.
Tomaszzz napisał(a):[link do oferty na Olx wygasł] ... ycZW5.html - Co sądzisz? Trochę podejrzane, że ktoś 5 dni temu wydał pewnie z tysiaka na świeże OC, i sprzedaje od razu auto?
Krzychu napisał(a):To akurat trzeba pomyśleć nad tym, że włożył i sprzedaje, ale np. ja też sprzedaje swoje auto (polo z av) a włożyłem miesiąc temu 3k zł w naprawy bo mam już lepsze auto.
Tomaszzz napisał(a):Byłem, jezdziłem tym Golfem. Co mam powiedzieć, w zawieszeniu nic nie stuka, nic nie puka - Auto z zewnątrz poobijane, brak centralnego zamka który jest ale nie działa, ręcznego nie ma w ogóle, silnik uwalony olejem. Więc chyba temat odpuszczam
Krzychu napisał(a):Jak silnik zarzygany olejem to może być że poci się uszczelka pod deklem nic poważnego, ale no to może świadczyć, że auto nie jest zbyt zadbane, auto ma 20 lat to nie wymagaj idealnej blachy akurat, centralka to możliwe, że silniczek centralnego padł nie opłacalna naprawa raczej. Odpuściłbym.
Tomaszzz napisał(a):Za godzinę jadę jeszcze oglądać tego 307`sw. Tylko tam na pewno próg będzie do wymiany bo jest pognity.