Cześć! Nie dawno zdałam egzamin na prawo jazdy i rozglądam się za samochodem dla siebie. Początkowe byłam zdecydowana na Toyotę Yaris ze względu na jej niezawodność i niskie spalanie, ale jej wygląd tak średnio mi się podoba (mój budżet to 11tys., więc szału nie ma) i zastanawiam się teraz nad New Beetle, ale nie wiem z jakim silnikiem garbus będzie lepszy. A może macie jeszcze jakieś inne pomysły?
Rankingami to można się sugerować by polepszyć sobie samopoczucie kupując nowe auto, a nie używane w Polsce Najważniejsza sprawa to nie naciąć się na jakąś powypadkową minę, także jeśli będziesz kupowała samochód to polecam skorzystać z pomocy kogoś, kto się zna na samochodach.
Pearl napisał(a):Tylko czy moglibyście mi doradzić, który silnik lepszy 1.4 czy 1.6?
ani jeden, ani drugi Warto poszukać 2.0 115KM, bo pali tyle co mniejsze jednostki, a jakość jazdy zupełnie inna. 1.4 nie dość, że porusza się z mocą astmatyka na maratonie, to jeszcze awaryjny.
Silnik V35A-FTS Silnik V35A-FTS można nazwać nowością w ofercie Lexusa. Japończycy pokazali ten motor w 2017 roku i jak na razie trafił pod maskę tylko jednego modelu – aktualnego Lexusa LS 500. Jednostka ma 6 cylindrów w układzie ...
Toyota Verso-S (2005–2017) To kolejny minivan Toyoty w segmencie B. Powstał w 2005 roku jako następca Toyoty Yaris Verso i był produkowany do roku 2017. W Europie występował pod nazwą Verso-S, a na innych rynkach jako Toyota Ractis. Auto doczekało ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.