Witaj! przede wszystkim zredukuj ilośc wklejanych linków do oceny,bo z mojego doświadczenia wiem,że skutecznie odstrasza to formułowiczów do odpisywania na twój temat. Stąd cisza.
![Uśmiechnięty :)]()
Musisz też zredukować spektrum modeli które bierzesz pod uwagę. Wybierz 2-4 modele i od nich zacznijmy.
Ode mnie
1. Cienko ten Leon wygląda. Przy migaczy z przodu słabo się schodzi a do tego tył też jest podejrzany. Poza tym...kto sprzedaje brudny i zaśmiecony samochód,to w ten sam sposób dbał o niego mechanicznie...
2. Tak samo jak wyżej ,tylko auto czyste. Tył robiony ,a z przodu przesunięta maska w stronę pasażera.
3.Golf też po kombinacjach i lakierowaniu.
![Rolling Eyes :roll:]()
Do tego,kto robi w ciemności tylko 1 zdjęcie kokpitu..? Pewnie lepiej to miało wyglądać niż w świetle dziennym.
4.Jak na razie najładniejsze auto.
5.Dosyć przyzwoicie to wygląda i najlepsza wersja silnikowa ale przebieg...z kapelusza. Dolicz 150 tys km jeszcze ...
6. Astra to odpicowany,wypadkowy i katowany ,cofnięty szmelc. Jak myślisz ..? Powoli ktoś tym jeździł jak założył spojler i sportowe nakładki na pedały..?
7.Astra adekwatny stan do rocznika i ceny. po przygodzie z przodu (wymieniony halogen) ale jaki zakres był uszkodzenia tego nie wiemy. Po zniszczeniu środka ,które jest akceptowalne ,wierzę ze auto ma 230 tys przebiegu. Dobry silnik.
8.Naprawdę chciałbyś takim autem jeździć..?
![Zszokowany :shock:]()