REKLAMA
![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/inne-zdjecia-motoryzacyjne-a53/gdzie-w-europie-obowiazuja-winiety-na-autostrady-t40381.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Draters napisał(a):Ja tylko mówię jak jest
Bajzel napisał(a):leony już kiedyś oglądałem, przez jakiś czas byłem strasznie napalony na ten samochód, ale jakoś mi przeszło, ponieważ przez dłuższy czas nie mogłem znaleźć żadnych ciekawych ofert sprzedaży w internecie
Nie oszukujmy się bo tak nie jest a Ty nie podajesz żadnych argumentów. Plastiki to nie argument. Zresztą nie raz widziałem powycierane plastiki w Audi a w 307 nigdy.Draters napisał(a):Ja tylko mówię jak jest
Silnik 2.0 HDI jest na poziomie 90 konnego TDI-ka więc zrobi..simonx10 napisał(a):Tak jest, bo 307 nigdy nie zrobi takiego przebiegu jak audi.
Wiesz dlaczego mam Mondeo Mk2 zamiast Passata B5 i Astre zamiast Golfa/A3? Bo są lepsze, Mondeo wygrywa jak dla mnie wszystkim poza blachą z Passkiem a Astra szczególnie ceną, bo jakość podobna. Żenujące jest to że ten kto ma Audi czuje się królem i mówi że ma prestiżowe auto a to g.. prawda.Draters napisał(a):Koniu to jest żenujące zazdrość Cię zżera że ktoś ma audi czy co ?
Gdzie jest tak napisane, Januszki, Auto Światy, producent mnie nie obchodzi. Zapytaj się ludzi znających się na motoryzacji czy A3 jest dla nich premium. na bank min. 90% wyników będzie że nie.Draters napisał(a):Audi to kompakt-premium tak jest wpisane poczytaj trochę,
Człowieku gdzie ja tak napisałem? To że Astra jest po prostu porównywalna z A3 i Golfem nie znaczy że od razu musisz mi zarzucać że uważam ją jako auto segmentu E. Żałosne.Draters napisał(a):Ty się nie zajmujesz klasyfikacją podziału klas samochodów, pewnie dla Ciebie astra 2 jest segmentem E mówić jak do ściany litości...
Draters napisał(a):premium tak jest wpisane poczytaj trochę
Draters napisał(a):bym się kłócił ze to powinien być kompakt.
Miałeś Puga że wiesz? Nie, Audi też nie więc po co się udzielasz. U mnie w rodzinie były chyba wszystkie marki samochodów prócz Lexusa, Infiniti itp.. 307 nie było ale miał znajomy i wiem że było to niezawodne auto, tomek70 też miał. Audi były sród znajomych, A4 B5/b6, A6 C4, A3, 80 itd.. A6 C4 jest okej, 80 też ale dla mniej wymagających.Draters napisał(a):audi to niezawodne samochody proste ale trwałe robiące przebiegi o jakich nie śnią pug