Samochod do 14 tys !!!

24 Kwi 2010, 23:55

Witam otoz jestem swiezo po zdaniu prawo jazdy. Jazdy mialem na samochodzie przystosowanym dla niepelnosprawnych tzn . mam nie dowlad lewej nogi i mialem automatyczne sprzeglo. I wlasnie chcialbym was sie spytac jaki samochod kupic do 14 tys wliczajac w to koszty przerobienia tego sprzegla . Moglibyscie powiedziec gdzie w okolicach sląska moglby przerobic te automatyczne sprzeglo i mniej wiecej jaki koszt tego jest
19KaMiLlO20
Nowicjusz

Miejscowość: Chorzów

25 Kwi 2010, 10:06

kupic auto z automatem, cvt imo bardziej oplacalne niz przerobki
JerzyB333
Stały forumowicz

Miejscowość: ZZZZ

25 Kwi 2010, 12:33

dobra to chyba jednak skusze se na tego automata mogibyscie mi jakis poleciec do 14 tys. I tak tylko juz z czystej ciekawosci ile taka przerobka tego elektrycznego sprzegla kosztuje ?
19KaMiLlO20
Nowicjusz

25 Kwi 2010, 13:37

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
chociaz osobiscie rozejrzalbym sie za czyms takim jak smart, micra cvt, corsca easytronic

Co do aut sprzegla byla kiedys taka edycja seja- reczna skrzynia bez sprzegla z tego co wiem b. nieudana(Citymatic bodajze)
JerzyB333
Stały forumowicz

25 Kwi 2010, 13:48

wlasnie tez sie zastanawialem nad corsa :) a zastanawialem sie tez nad fiatem stilo rocznik 2002 za 14 tys spr. z Włoch oplaca sie czy nie
19KaMiLlO20
Nowicjusz

25 Kwi 2010, 13:51

Moim zdaniem sie opłaca,Stilo dobre autko i w dodatku z Włoch a więc śniegu nigdy nie widziało,tylko czy to 14tys jest z opłatami czy bez??
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

25 Kwi 2010, 14:10

znaczy autko kosztuje 12 + 2 tys oplaty :) wlasnie sie zastanaiwam pomiedzy tym stilo a corsa
19KaMiLlO20
Nowicjusz

25 Kwi 2010, 14:23

Jeśli to Stilo jest z pewnych rąk to moim zdaniem bierz.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

25 Kwi 2010, 16:41

barol91 napisał(a):Jeśli to Stilo jest z pewnych rąk to moim zdaniem bierz.

Sprowadzone przez handlarza zawsze sa z pewnych rak :lol:

Ja bym szukal jednak corsy z easytroniciem, bo fiat/AR nie ma reki do automatow- awaryjne i klopotliwe, niemniej naprawy w lepszych warsztatow skrzyn selespeed nie pochlanianiaja majatku
JerzyB333
Stały forumowicz

25 Kwi 2010, 16:59

stilo spokojnie mozesz brac a jeszcze jakby bylo w 1.9jtd to juz wogole rewelacja, problem jest troche z tym sprzeglem zeby ci przerobic i sam sie zastanawiam ile to moze kosztowac
tower
tower
Początkujący

Miejscowość: kalisz

25 Kwi 2010, 17:29

JerzyB333 napisał(a):
barol91 napisał(a):Jeśli to Stilo jest z pewnych rąk to moim zdaniem bierz.

Sprowadzone przez handlarza zawsze sa z pewnych rak :lol:

może po rodzinie albo coś.
Barol
Awatar użytkownika

25 Kwi 2010, 20:31

Do 14 tysięcy? Spore pole do popisu jest :) Gdybym ja miał teraz kupować taką furę to bym brał jakieś Mercedesa w dobrym stanie - roczniki 70-75. Chociaż to chyba tylko ja tak mocno kocham stare samochody na tym forum :)
?stupid
Nowicjusz

Miejscowość: Kutno

25 Kwi 2010, 23:20

[link do Gratka wygasł]

[link do Gratka wygasł]

czy ktoras z tych cors warto brac? co za roznica zeby ta corsa byla z easytroniciem?
19KaMiLlO20
Nowicjusz

26 Kwi 2010, 07:47

1.No całkiem dobrze sie prezentuje,przebieg realny,cena też przystępna no i wyposażenie dosyć dobre,brakuje elektryki ale to przecież można przezyć.
2.Brak fotki przodu (tylko foto lewego przodu - czyżby sprzedawca chciał coś ukryć??),bogate wyposażenie,przebieg może troszke skręcony ale gościu troche za drogo ją sobie ceni.

Jeśli miałbym wybierać to brałbym pierwszą bo moim zdaniem prezentuje sie całkiem całkiem no i reszta to tak jak napisałem.
Barol
Awatar użytkownika

09 Maj 2010, 19:01

dobra po dluzyszym zastanowieniu dalej nie umiem wybrac i wacham sie miedzy tymi 2:

czy warto brac ktorys z tych czy nie.Przypominam samochod musi byc ze skrzynia automatyczna!!!
19KaMiLlO20
Nowicjusz