Racja, spora plaga to łebki co mają hajs na błyszczące felgi w rozmiarze 19/20, ale opony to najtańszy łysy używany śmietnik z olx. Nie raz lubię popatrzeć na jakich oponach jeżdżą ludzie to się za głowę można łapać..
edit. no właśnie, jeżeli auto wygląda tak w środku to można sobie wyobrazić co pływa w silniku, jak wyglądają filtry a samochód hamuje okładzinami od klocków
[2018] Peugeot 508 Peugeot pokazał swoje najnowsze dziecko - 508. Po bezpłciowym poprzedniku w końcu mamy dawkę zadziorności. Nie wiem jak Wam ale mi bardzo podoba się kokpit mimo, że nie jestem fanem dotykowych ekranów oraz piękny tył. ...
Opel Mokka w nowym segmencie samochodów SUV subcompact Nowy SUV Opel Mokka rozszerza ofertę marki czyniąc z niej pierwszego niemieckiego producenta, który wprowadza na rynek samochód w dynamicznie rozwijającym się segmencie samochodów SUV subcompact. Pomimo ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.