No dziękuje za zainteresowanie tematem, zazwyczaj jak pytałem to dostawałem z 5 odpowiedzi
No ale przejdźmy do rzeczy.
james00796 napisał(a):No to masz mk3
[link do oferty na Allegro wygasł]
Auto wizualnie mi się podoba, ale jeśli chodzi o Mondeo to raczej nie w dieslu. TDDi w porządku tylko troszkę za słaby, a TDCi to raczej podziękuje. Choć słyszałem że benzyniaki dużo palą...No w sumie wiem coś o tym ale nie wiem czy można porównywać Mk1 do Mk3 ;p
Rover raczej odpada, słyszałem że dość awaryjne, szczególnie 75...Choć MG ZT bardzo chętnie ;p
Co do Alfy to stereotypy owszem istnieją i moim zdaniem są słuszne, ale to tyczy się wyłącznie silników Twin Spark. Diesle zdecydowanie tak, to byłaby dobra opcja
E46...Jak najbardziej, ale trudno znaleźć dobry model moim zdaniem. Na pewno benzyna, na pewno sedan i na pewno 2.0
Lexus...Tutaj bardzo dziękuje Panu Jerzemu za propozycję, nie zastanawiałem się nad nim ale teraz na pewno będę. Często widziałem ten samochód ale nie przypuszczałem że będzie mnie na niego stać, więc nawet nie szukałem...A tu proszę! Sylwetka ładna, podoba mi się i z zewnątrz i w środku. Silnik 2.0 całkiem w porządku, moc zadowalająca, wręcz bardzo jak dla mnie...ciekawe ile pali ;p
Laguna bardzo podoba mi się pod względem stylistycznym, jest dla mnie po prostu piękna
A Mazda, owszem bardzo fajne autko, znalazłem nawet jedno w moi przedziale cenowym, no ale jednak bałbym się bo to jedyna taka w tej cenie i podobno w stanie idealnym w co nie chce mi się wierzyć.
V6 w Mondeo? Marzenie, od zawsze podobało mi Mk2 w wersji ST200, a Mk3, jeszcze lepiej ;p No ale niestety to jednak 2.5 litra
Teraz oczywiście również pozdrawiam kolegę z BB ;p Również bywam na tesco czasami. Możliwe że kiedyś się minęliśmy "bokiem" ;p Audi bardzo fajne, ale czy nie troszkę za duże dla mnie? No i przede wszystkim pewnie trochę za drogie ;p
P.S. Panie Jerzy, jeśli mówiąc "dzieci" miał Pan na myśli mnie to muszę Panu powiedzieć że jestem już pod tym względem wystarczająco spaczony przez środowisko więc takie słowa nie robią na mnie specjalnego wrażenia