REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
MordaS13 napisał(a):Na wstępie pozdrawiam kolegę z BBJak bym nie roztrzaskał A6 (NIELUBIANA MGŁA
) to z chęcią dał bym Ci się przejechać pod tesco to byś sobie sprawdził A6 C5 w Quattro. Właśnie to autko bym Ci polecał, hmm chyba że coś ze stajni MB lub BMW. Bardzo fajnym autkiem jest również LEXUS IS200.
james00796 napisał(a):No to masz mk3
[link do oferty na Allegro wygasł]
JerzyB333 napisał(a):bardziej mialem na mysli autorow takich tematow![]()
https://www.forumsamochodowe.pl/nissan-s ... t40777.htm
JerzyB333 napisał(a):moglo Cie poniesc, wpolczujemy, ale NIE PRZEKLINAMY
w koncu dzieci patrzachca kupic skyline, spojrza na temat wyzej i naucza sie niecenzuralnych zwrotow
nie ma tego zlego, w koncu przyspieszy to zakup terenowkii
JerzyB333 napisał(a):tyle ze mazda 6 to co najmniej 2,0 lub 2,3- za 20 tysiecy nic z tego dobrego nie wyniknie...
na lexusa bezpieczna kwota tez ok. 2 tysiace w gore raczej- po co tracic nerwy potem
tego mozesz obejrzec:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
blisko masz, a ten 1000 zawsze do urwania
Zontas napisał(a):Eh...Lexus mi się podoba, nawet byłbym w stanie trochę poczekać i dołożyć więcej kasy no ale przebieg... max 160-170 tys.
jiGsaw napisał(a):Ja tam nie mam zbyt pochlebnej opinii o tej marce. Fajnie wykończone samochody, nieźle się prowadzą jak na FWD, mają dobry zawias, ale żywotność i blachy pozostawiają wiele do życzenia.
JerzyB333 napisał(a):jiGsaw napisał(a):Ja tam nie mam zbyt pochlebnej opinii o tej marce. Fajnie wykończone samochody, nieźle się prowadzą jak na FWD, mają dobry zawias, ale żywotność i blachy pozostawiają wiele do życzenia.