witam, zamierzam zmienić wysłużonego Scenica. Budżet jaki chce przeznaczyć to około 20 tys złotych. Priorytetem jest dla mnie ekonomiczna jazda. Obecnie mam auto w gazie i wydaje około 900 zł na gaz miesięcznie. Scenic spala około 10l / 100 km. Auto musi spalać nie więcej niż obecne.
Z tego co przeglądałem to wpadły mi w oko trzy auta: - Opel Vectra - Peugeot 407 - Mazda 6.
Będę wdzięczny za opinie o powyższych autach lub inne ciekawe propozycje.
Najlepiej z gazem z tych co podałeś radzą sobie Vectra1.8, i Peugeot 1.8, 2.0, i każdy z nich ma swoje wady, głownie elektryka, natomiast blachy w porównaniu do Mazdy są OK , no i u japońca trzeba potem ręcznie regulować zawory.
Mitsubishi Outlander PHEV na potrzeby europejskiego odbiorcy Zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami firma Mitsubishi Motors Corporation (MMC) uruchomiła produkcję swojego pionierskiego elektrycznego modelu hybrydowego typu plug-in (PHEV) na potrzeby europejskiego odbiorcy. Dwukrotne ...
Pagani Huayra - centralnie umieszczony wydech Samochody ze stajni Pagani zawsze słynęły z ekstrawaganckiego wyglądu i nie inaczej jest w przypadku następcy modelu Zonda, czyli Huayry. Tak samo jak w Lexusie LFA, wszystkie końcówki wydechu włoskiego auta skupiono ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.