REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Ogonek2000 napisał(a):twoich wyliczeń, nawet jakby gość wyliczył sobie 1000 zł za ogarnięcie wszystkiego, to i tak wyjdzie taniej niż kupowanie u polskich handlarzy
Ogonek2000 napisał(a):A co do pieniędzy, to mógłbym więcej wydać, ale nie chcę, bo nie mam po co pokazywać się samochodem.
Ogonek2000 napisał(a):które były między 50-100 tysięcy (przynajmniej tak tam pisało).
takie raporty trzeba też umieć zinterpretować, bo sana informacja "szkoda na 4tys € / 20tyś PLN przy nowym czy kilkuletnim aucie, to mniej więcej wymiana lampy, czy malowanie 1 - 2 elementów, a to nie są duże szkodyOgonek2000 napisał(a):Jeżeli chodzi o sprawdzanie VIN, to były wypadki w niedalekiej przeszłości (3-4 lata), które były między 50-100 tysięcy (przynajmniej tak tam pisało)
szybki napisał(a):O czym Ty mówisz ? !!!! Jakie 1k?!!! Jak sobie to wyobrażasz ? Że on tam jedzie sprawdza i ewentualnie bierze ?!!! Za 1k. A jak nie weźmie to zwracasz koszty jazdy do następnego auta ? A jak w papierach w de będą szkody na tysiáce euro ? A na kogo ma być auto ? Na Ciebie ? Czy na niego ? A co z ryzykiem Twojej rezygnacji ? Jak na niego to z bratem, dochodem i opłatami środowiskowymi ?
szybki napisał(a):Oczywiście jak było tak jak mówisz pewnie też bym zrezygnował z zakupy ale nie wierzę w to że w pl.takiego popularnego auta nie można kupić bo sam często szukam coß dla znajomych/rodziny.
szybki napisał(a):Mój temat. Są tam Foty z ogłoszenia. Widać przednią prawą lampę i uszkodzenie maski. Koszt we wpisie 20k.
a to rozumiem ale tak jak pisałem to nie był taki koszt zresztą podeśle 1 bo pobrałem i ciekawy jestem co wy na ten temat powiecie bo ja akurat wolałem odpuścić i poczekaćmike napisał(a):takie raporty trzeba też umieć zinterpretować, bo sana informacja "szkoda na 4tys € / 20tyś PLN przy nowym czy kilkuletnim aucie, to mniej więcej wymiana lampy, czy malowanie 1 - 2 elementów, a to nie są duże szkody