15 Cze 2010, 20:58
Dziękuję za sporo odpowiedzi i widzę to tak.
Polonez napewno odpada,(gust) do tego złe wspomnienia 2 razy z tata mieliśmy wypadki akurat własnie z polonezami. Skoda felicja, wujek taką posiada, co do silnika t jest naprawde mało awaryjny, lecz blacha jest straszna. Renault 19 samochód podobny do megane I (przód) i nie jest to głupi pomysł nie drogi i w dodatku z gazem.
Oprócz tego zaproponowaliście Astre - dla mnie samochód rewelacja, wogole nie brałem go pod uwagę, lecz jeżeli chciałbym ją już kupić co doradzacie? Wersję itp. Najlepiej kupić jakąs zadbaną od starszej osoby, beż żadnego tuningu, jak to widać niekiedy Astry przebajerowane.
Laguna, - nie komentuje bo również jak dla mnie super.
Golf III, fajny samochód ale nie czuł bym sie w nim dobrze, zawsze kojarzy mi sie z czarnymi szybami, naklejkami GTI, i latającą rejestracją od skrzyni w bagażniku.
Dodam że nie planuję samochodu katować ani w żaden sposób tuningować, mimo młodego wieku i zapału do szybkiej jazdy prywatny samochód będzie używany ekonomicznie.
Do tej pory co mnie zainteresował to Astra, Punto oraz Vectra B.
W punto zadbano juz o bezpieczeństwo ABS,poduszka powietrzna:)
Co do lakierowania samochódów u mnie z tym nie ma problemów wiec zastanawiam się nad powypadkowym Punto II ( rodzice posiadali taka wersję, nic kompletnie się nie psuło)
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
PS. nie wiedziałem że zakup samochodu to tak cięzka sprawa i nie można się na nic zdecydowac.
Adek4100