Bardzo proszę o przeniesienie waszych że tak to ujmę "różnic w poglądach" do innego tematu, bądź też na PW. Jedna jaskółka wiosny nie czyni - jednej osobie Ford będzie bezawaryjny, innej Fiat bezawaryjny itp. Kwestia szczęścia i dbania o auto. Uważam, że właśnie dlatego nie należy
generalizować i dyskutować, czy bardziej rdzewieje Fiat, czy Ford ; )
Stasiowski121 - Zdaję sobię sprawę, że do 3 tysięcy ciężko o kompromis... Lecz zaznaczam, że rozglądam się za swoim 1 samochodem. Samochodem, dzięki któremu nauczę się jeździć bezpiecznie po mieście, parkować, nie martwiić się o zarysowany zderzak itd. Ten, 1 samochód ma mi służyć tylko do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Dlatego też Audi 80 przerasta moje oczekiwania i możliwości finansowe (Kwestia poruszonego przez Ciebie OC) W samochód chcę pakować jak najmniej (oprócz zawieszenia i hamulcami). Wertując ogłoszenia, spokojnie bym w tej cenie dostał Tico w dobrym stanie... Lecz po to założyłem ten temat, by wysłuchać opinii innych, lub też dostać wskazówki, polecenia innych, w miare dobrym samochodzie w tej cenie : ) (niestety, jak wyżej napisałem, Audi 80 odpada :p)