Yh... wystąpiły kolejne okoliczności, które zmusiły mnie do zweryfikowania budżetu do 20k. W związku z tym, że jestem już nieco zmęczony tym wybrzydzaniem, ciągłym zmienianiem poszukiwanego samochodu itd. zdecydowałem się szukać tylko i wyłącznie Astry III GTC z silnikiem 1.8 125 lub 1.4 90. Fajnie byłoby mieć 1.8 125, ale nie mam ochoty szukać kolejne 3 miesiące samochodu... Poniżej oferty jakie znalazłem - pomógłby ktoś wybrać najlepszą z nich? Chcę zamówić raport samochodowy przez internet, w związku z tym chciałbym zamknąć się w 2-4 ofertach.
Astra 1.8:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do oferty na Olx wygasł][link do oferty na Olx wygasł][link do oferty na Olx wygasł][link do oferty na Olx wygasł]Odpuściłem sobie Astry GTC 2.0 i 1.8 140 ze względu na to, że w przypadku pierwszego pojawia się jakieś turbo (czyli pewnie dodatkowe koszta w kwestii naprawy) a w przypadku 1.8 140 ktoś tam pisał, że gorzej znosi to LPG. No a jak to ktoś mówił to 1.6 105/115 nie jeździ. Te oferty są w promieniu 200km od Krakowa, natomiast jeśli ktoś z Was wie o jakiejś super ofercie Astry Gtc w Waszych rejonach to podrzućcie linka, bo ja już mam dość przeglądania tych ofert
![Razz :P]()