REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Głównie kwestia silnika, skrzyni itd.lamcpp napisał(a):Najbardziej podoba mi się volvo v40 -> ale na tym forum znalazłem trochę postów że nie polecacie - choć nie wiem dlaczego.
Ja nie czujesz się na siłach to dobrze jest zlecić takie sprawdzenie komuś kto się na tym zna bo może Ci to zaoszczędzić problemów w przyszłości.lamcpp napisał(a):Drugi typ to mazda 3 -> ale tu znowu może być rdza, a nie wiem czy jako niedoświadczonemu uda mi się to sprawdzić przy zakupie.
W tym budżecie i okresie produkcji z jakiego możesz kupić auto były jeszcze Aurisy równolegle z Corolla i one miały takie same silniki ale inne nadwozia w hatchbacku i kombi. Tu też warto zwracać uwagę na rdzę.lamcpp napisał(a):Trzeci w kolejności: toyota corolla, ale szkoda że są tylko w sedanie, bo średnio ładne
Ja bym jeszcze na ten model popatrzył z twojej strony z silnikiem 1.4 do miasta powinien wystarczyć. Tu sobie zerknij porownanie-silnikow-1-4-gamma-g4fa-i-1-4-kappa-g4lc-hyundai-kia-vt124500.htmlamcpp napisał(a):hyundai i30