Panowie znalazłem fajnego Mercedesa C W204 184KM przebieg 120 tys rok 2007 i myślę go zagazawać co Wy na to? cena auta 11 tys Euro stoi w niemczech wujek może mi je pomóc ściągnąć.
Panowie co myślicie o Audi A4 1.8 T 163KM z Niemiec z gazem Brc S-line z 2006 r dobrze utrzymane, sprawdziłem VIN to ostatni przegląd w 2014 przy 126 tys km. Za cenę 33tys zł??
Światowy rekord SKODY Citigo CNG! SKODA Citigo CNG pokazała swoją klasę rekordowym osiągnięciem. Gerhard Plattner, mistrz oszczędnej jazdy, przebył SKODĄ na gaz ziemny 2 619 kilometrów przez Europę. Na trasie z Wenecji we Włoszech, do szwedzkiego Sztokholmu, ...
Milion kilometrów Mitsubishi Carismą! Liczne badania potwierdzają wyjątkową trwałość produktów Mitsubishi Motors Corporation oraz wysoki poziom zadowolenia klientów firmy – bezpośrednie rezultaty znakomitej inżynierii MMC. W najdalszych zakątkach ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.