Panowie znalazłem fajnego Mercedesa C W204 184KM przebieg 120 tys rok 2007 i myślę go zagazawać co Wy na to? cena auta 11 tys Euro stoi w niemczech wujek może mi je pomóc ściągnąć.
Panowie co myślicie o Audi A4 1.8 T 163KM z Niemiec z gazem Brc S-line z 2006 r dobrze utrzymane, sprawdziłem VIN to ostatni przegląd w 2014 przy 126 tys km. Za cenę 33tys zł??
Jazda po śniegu w górach - znak C-18 Planując wyprawę w góry, konieczne jest odpowiednie przygotowanie na wszelkie warunki atmosferyczne. W przypadku zauważenia znaku C-18 przy pokrytej śniegiem trasie, który nakazuje stosowanie łańcuchów ...
Moto Session 2018 - Lublin / relacja z targów motoryzacyjnych Tegoroczna edycja Lubelskiego Święta Motoryzacji - Moto Session przyciągnęła sporą rzeszę fanów motoryzacji. W weekend na targach motoryzacyjnych nikt się nie nudził, a oglądających zachwycały ekstremalne pokazy stuntu, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.