Samochód do +/- 45 tyś. sedan/kombi/suv/hatchback. Rok 2016+

22 Cze 2021, 18:16

Poszukuje samochodu w leasing żeby były małe raty czyli tak do 45 tyś. Wybór mnie trochę przytłacza i już nie wiem co mam robić...

Jeśli chodzi o typ to:
sedan/kombi/suv/hatchback

Chciałbym by samochód był zrywny tak +130KM na mniejszy samochód +150 na większy.
Z wyposażenia zależy mi na:
- Czujniki parkowania tył/przód
- Radio pod BT, fajnie jakby było integracyjne z Androidem
- Tempomat
- Wnętrze użytkowe - cupholdery etc

Na razie upatrzyłem sobie:
- Skodę Octavie 1.4 Tsi 150km
- Seat LEON 1.2 TSI

Mam nadzieję że trochę pomożecie mnie nakierować przy wyborze samochodu, nie chce żeby był starszy niż 2016
stilldark
Obserwowany

23 Cze 2021, 12:02

Tu musisz wiedzieć że najlepiej szukać samochodu od firmy leasingowej bo wtedy jest duża szansa na dostanie go jeszcze na używany model. Kupując auto od osoby prywatnej nie da się go wziąć w leasing chyba że będzie ono na FV ale przy używanych samochodach będzie ciężko leasingodawcę.

stilldark napisał(a):Na razie upatrzyłem sobie:
- Skodę Octavie 1.4 Tsi 150km
- Seat LEON 1.2 TSI
Tu warto jeszcze spojrzeć na np. Opla Astrę 1.4T, Forda Focusa 1.5 EcoBoost, a nawet Hyundai i30 bo ich też trochę poleasingowych jest która można wziąć dalej w takiej formie.

Tu masz przykładowe oferty:
- Ford Focus 1.5 [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
- Seat Leon 1.4 [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Silnik 2.5 D-4D w Hiluxie Powerboost
    W Toyocie Hilux wzmocnione mogą być obydwa silniki Diesla, tj. 2.5D-4D i 3.0 D-4D. Ten pierwszy zyskuje 23 KM mocy (do 167 KM), oraz 67Nm momentu obrotwego (do 410 Nm). Silnik 3.0 D-4D w Hiluxie Powerboost będzie rozwijał ...