REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Na pewno nie jest bardziej awaryjna niż twoja YariskaAniaP napisał(a):Słyszałam, że dobrym wyższym odpowiednikiem Toyoty będzie Toyota Auris II, ale znajduje w internecie różne opinie na jej temat (np że jest awaryjna)
Nie będzie chyba łatwo co tu zaproponować, a na pewno już nie tak bez awaryjne jak obecna Yariska.AniaP napisał(a):Potrzebuje samochodu, który poradzi sobie z gorszymi drogami, będzie wyższy, powinien też być większy niż ta mała toyotka.
Żeby był młodszy nie będzie łatwo bo ma być wyższy więc chyba najlepiej tu wypada pod tym względem Dacia Sandero.AniaP napisał(a):Chciałabym żeby to był samochód młodszy niż ten obecny i nie jakoś mocno przejeżdzony (obecny ma 160.000 przebiegu)
Zwróć jeszcze uwagę na to że ten silnik diesla pali mało i jest w miarę bezawaryjny w Toyocie. W samochodach które podałem trzeba by było celować raczej w benzynę która spali kilka litrów więcej na 100km.AniaP napisał(a):Do tej pory jeździłam Toyota Yaris III, silnik 1.4, 2012 rok i bylam bardzo zadowlona