Samochod do 5 tys

26 Gru 2009, 16:14

seicento i matiz sa rzeczywiscie mało meskie ale myslałem o kupieniu matiza tylko wiekszosc osob na niego narzeka a w zime nie spala mniej niz 7 litrow... mysle ze jednak kupie Accenta
Tabaluga
Nowicjusz

Miejscowość: KIELCE

26 Gru 2009, 18:14

Accent będzie chyba najlepszym wyborem według Twoich kryteriów, zwłaszcza na 1. auto. Jak coś chcesz wiedzieć o Accencie to pisz, bo miałem taki samochód i wśród znajomych/rodziny też było kilka.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

26 Gru 2009, 19:11

Spokojnie mozesz brac Accenta,jak na 1auto bedzie wystarczajace
[link do oferty na Allegro wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

26 Gru 2009, 21:00

Tabaluga napisał(a):»Witam chce kupic samochod do 5 tys jest to moj pierwszy samochod i nie wiem jaki wybrac zalezy mi na tym zeby samochod był ekonomiczny mało palił i jak najmniej sie psuł

Pierwsze auto? Vw Polo 6N. Jeśli ma być ekonomicznie to szukaj motoru 999cm3. Zaręczam, że będziesz bardzo zadowolony.
pawelMX6
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Gdynia
Auto: Nie mam

27 Gru 2009, 01:00

Według mnie warto dolać te 2 litry i jednak wziąć Accenta 1.5, przynajmniej nie będzie stresów z wyprzedzaniem i w ogóle, fajnie to jeździ.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW

27 Gru 2009, 09:44

Polo 6N do 5tys wiekszosc aut jest na granicy wytrzymalosci,bez prawa do rejestracji albo poprostu rozbite,jednak Accent bedzie najlepszy
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

27 Gru 2009, 12:05

barol91, nie powiedziałbym. Trzeba poszukać, to fakt, ale bez przesady. Przykładowe ogłoszenie:
[link do oferty na Allegro wygasł]
pawelMX6
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: Gdynia
Auto: Nie mam

27 Gru 2009, 12:36

No zdarzaja sie tez okazje :wink:
Barol
Awatar użytkownika

27 Gru 2009, 12:47

A gdzie się podziała listwa na drzwiach pasażera :) Czyżby drzwi były lakierowane? a może wymieniane?
KaczorLSM
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lublin