REKLAMA
eliza1812 napisał(a):Nie mówię tutaj o przysługach i tym podobnych, tylko o konieczności kierowania cudzym autem?
Milion razy
Czemu nie spróbujesz się przełamać? Dobry instruktor i naprawdę przekonasz się do skrzyni manualnej
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
eliza1812 napisał(a):Zobaczymy co będzie. Słyszałam o tej szkole i o tym instruktorze dobre opinie, że cierpliwy z poczuciem humoru i profesjonalista, ale takiego wrażenia nie zrobił. No zobaczymy... Boję się, że będzie zaskoczony moim brakiem umiejętności jazdy pomimo ukończonego kursu. Teraz to już w ogóle nie będę mogła spać..
każdy miewa czasami zły dzień, może właśnie na taki trafiłaś ogólnie jednak tacy ludzie wydają się zawsze straszni, a po latach dobrze się ich wspomina, a co najważniejsze - potrafią czegoś nauczyć.eliza1812 napisał(a):Strasznie się boję, bo facet co ma niby być moim instuktorem nie był zbyt miły. Tak jakby miał problem, że w ogóle zadzwoniłam...
hondziarz napisał(a):Cieszę się, że posłuchałaś mnie i innych podobnie piszących kolegów, a nie kolegi OW05, bo korzystając z jego rad nigdy nie nauczyłabyś się jazdy samochodem.