REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
PtaQu napisał(a):chodzi o to by nie musieć dosłownie zaraz po zakupie inwestować w naprawy , chciałbym coś co pojeździ chodziaż przez chwilę bez wkładania w to kasy zamiast tego by przy kupowaniu już myśleć co będę musiał w nim wymienić/naprawić
Jak sie na pierwszym wiekszym aucie nauczysz jezdzic, parkowac to pozniej nie bedziesz mial problemu z innymi, zawsze lepiej uczyc sie nas aucie za 6tys niz za 30PtaQu napisał(a):@Barol dziękuję że nawet dla mnie trochę poszukałeś ale tak jak mówiłem wolę coś mniejszego na pierwszy samochód by czuć się bardziej komfortowo w mieście zwłaszcza podczas parkowania , nie mówię że większym nie dałbym rady ale wolę mieć ten komfort psychiczny że gdzieś przejadę tyłem itp.
Raziel11 napisał(a):auto pozadane na rynku i ok 8-9tys trzeba zaplacic za wersje z 1.6 MPI, nieco drozej jeszcze chodza wolnossace 1.8
Kafarr napisał(a):ile rdzy czy podłoga cała
PtaQu napisał(a):przyznam że te autko mnie przekonuje , oczywiście dużo niewiadomych więc wizyta tylko z mechanikiem ale podobno stilo w 1.4 i 1.9 jtd to naprawdę dobre samochody
Proponuje troszkę odpoczać i zwolnić bo jednak to jest forum a nie piaskownicaTFSI napisał(a):8-9tys za ponad 20letnie A3 i to jeszcze z 1.6 haha ach ci miłośnicy vagów.. Zejdzcie na ziemię bo widać że g.... widzieliście w swoim życiu jak wszystko wrzucacie do jednego wora..
diddy79 napisał(a): nie wiem o jakich problemach jednostki 1,6 słyszałeś bo ja uważam że to niezły silnik