Samochód do 6-7 Tyś bez dodatkowych kosztów

06 Wrz 2019, 21:24

Barol ale ja nie mówię o tym do którego wysłałem link , ten o którym wspominałem jest od osoby prywatnej (prawdopodobnie) podobno zrobiony dla żony która jednak nie umie jeździć manualem dlatego dostała automat , facet opowiadając to pokusił się nawet o jakieś szczegóły więc brzmiało to dość wiarygodnie.
PtaQu
Początkujący

06 Wrz 2019, 21:30

Ten golf jest fajny. Fajna miejscowość a niemiec dołożył do auta 1k.eur żebym sprzedać Polakowi za 500eur. Ale to szlachetne.
W związku z tym że tytuł tematu jest dosyć śmisny w stosunku do typów to powiedz mi wstawiłeś e12kę z kategorii śmieć a nie lepiej kupić w idealnym stanie e11... ? A powiedz mi co zrobi e12 więcej od e11 oczywiście przedrenowania kieszeni nie liczę.
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe

06 Wrz 2019, 21:32

szybki napisał(a):Ten golf jest fajny. Fajna miejscowość a niemiec dołożył do auta 1k.eur żebym sprzedać Polakowi za 500eur. Ale to szlachetne.

Tak jak napisałem ten o którym mówię nie jest tym z ogłoszenia które podałem , proszę czytaj co napisałem zanim coś powiesz
PtaQu
Początkujący

06 Wrz 2019, 21:47

To warto by było wrzucić jakiś link do ogłoszenia a nie wszyscy mamy na myśli tego jednego z linku.. :roll:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Instalacje gazowe II generacji
    Ten typ instalacji gazowej, podobnie jak wcześniejszy, wykorzystuje zmienne warunki podciśnieniowe, pozwala już jednak na regulację składu mieszanki. Instalacja ta przeznaczona jest dla starszej generacji silników, ...