Barol ale ja nie mówię o tym do którego wysłałem link , ten o którym wspominałem jest od osoby prywatnej (prawdopodobnie) podobno zrobiony dla żony która jednak nie umie jeździć manualem dlatego dostała automat , facet opowiadając to pokusił się nawet o jakieś szczegóły więc brzmiało to dość wiarygodnie.
Ten golf jest fajny. Fajna miejscowość a niemiec dołożył do auta 1k.eur żebym sprzedać Polakowi za 500eur. Ale to szlachetne. W związku z tym że tytuł tematu jest dosyć śmisny w stosunku do typów to powiedz mi wstawiłeś e12kę z kategorii śmieć a nie lepiej kupić w idealnym stanie e11... ? A powiedz mi co zrobi e12 więcej od e11 oczywiście przedrenowania kieszeni nie liczę.
Pierwszy na świecie elektroniczny panel kontrolny Pierwszy na świecie elektroniczny panel kontrolny – Toyota Corona – sierpień 1973. Już od lat 30. XX wieku samochody posiadały wskaźniki i lampki kontrolne informujące kierowcę o poziomie i ciśnieniu oleju, poziomie ...
Najbezpieczniejszy samochód 2017 roku w testach Euro NCAP Każdego roku Euro NCAP publikuje wyniki testów Najlepszy w swojej klasie (Best in Class). Oceniane są wszystkie samochody wprowadzone na rynek w danym roku, a finalna ocena jest średnią ważoną wyników uzyskanych ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.