Barol ale ja nie mówię o tym do którego wysłałem link , ten o którym wspominałem jest od osoby prywatnej (prawdopodobnie) podobno zrobiony dla żony która jednak nie umie jeździć manualem dlatego dostała automat , facet opowiadając to pokusił się nawet o jakieś szczegóły więc brzmiało to dość wiarygodnie.
Ten golf jest fajny. Fajna miejscowość a niemiec dołożył do auta 1k.eur żebym sprzedać Polakowi za 500eur. Ale to szlachetne. W związku z tym że tytuł tematu jest dosyć śmisny w stosunku do typów to powiedz mi wstawiłeś e12kę z kategorii śmieć a nie lepiej kupić w idealnym stanie e11... ? A powiedz mi co zrobi e12 więcej od e11 oczywiście przedrenowania kieszeni nie liczę.
Instalacje gazowe II generacji Ten typ instalacji gazowej, podobnie jak wcześniejszy, wykorzystuje zmienne warunki podciśnieniowe, pozwala już jednak na regulację składu mieszanki. Instalacja ta przeznaczona jest dla starszej generacji silników, ...
(Nie)Bezpieczna muzyka w samochodzie i na rowerze - słuchać czy nie? Wielu kierowców nie wyobraża sobie jazdy samochodem bez słuchania radia czy własnej muzyki. Jak to wpływa na bezpieczeństwo jazdy? Wiele zależy od rodzaju muzyki czy ustawionego poziomu głośności. Słuchanie muzyki ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.