Jutro jadę oglądać tego Civica. Do tego doszły jeszcze dwa ogłoszenia, które mnie zainteresowały: [link do oferty na Olx wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] W Focusie gaz jest od 6 lat, świeży rozrząd (jest na to papier), ogólnie ponoć zadbany i bez rdzy. Civic też bez rdzy, niedawno wymieniany miał cały wydech.
No i Focusa nie udało mi się obejrzeć. Byłem dogadany ze sprzedawcą na pierwszy termin jaki mu pasował, a i tak mnie ktoś uprzedził i go kupił Civica nie obejrzałem, bo u mnie w mieście pojawiła się primera p11 i wolałem ją obejrzeć. Auto nie jest nigdzie wystawione w internecie, ogólnie mechanicznie chyba większych problemów nie ma, ale blacharka, a szczególnie spód jest taki sobie.
Doszły jeszcze takie auta: [link do Sprzedajemy wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Avensis mi się spodobał. Jutro zadzwonię i dowiem się czegoś o tych autach. Widzicie coś niepokojącego w tych ogłoszeniach?
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
[2018] Toyota RAV-4 Kolejna generacja SUVa od Toyoty. W Europie będzie oferowany w podobnej gamie silnikowej co obecna, czyli 2,0 benzyna i 2,5 hybryda. Nie należy spodziewać się diesli z których Toyota się wycofuje. Wg mnie zmiany we ...
Obejrzałem Avensisa i oba błotniki tylne do zrobienia + jeden próg bierze i to tak solidnie, a na drugim widać już rdze. Autem się nie przejechałem, bo nie było właściciela. Jeżeli chodzi o mechanikę to wiem tylko tyle, że amortyzatory z przodu są do wymiany. Wstawię kilka zdjęć poglądowych jak to wygląda. Volvo już się sprzedało. Dochodzi do tego jeszcze Avensis, którego już wstawiałem: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Generalnie auto według właściciela doinwestowane. Bez większych oznak korozji, sporo rzeczy wymienionych. Do tego udostępnia kanał, aby sobie pooglądać auto od spodu, OC na cały rok. Jedyny minus to gaz, który nie jest wbity w dowód i nie ma papierów. Może by tak go kupić (jakby się okazał faktycznie dobry) i wywalić gaz? [link wygasł][link wygasł][link wygasł][link wygasł][link wygasł] Czytaj więcej: posting.php?mode=reply&f=7&t=99449
Niestety ale do tego Avensisa z Sejn mam 160km i nie udało mi się zorganizować transportu. W mojej okolicy znalazłem jeszcze coś takiego. [link do Sprzedajemy wygasł] [link do oferty na Olx wygasł] Co sądzicie o tych autach? Warto się pchać w starego diesla?
Avensis ładny ale o tego diesla najlepiej zapytaj użytkownika szybki bo on dobrze ogarnia ich temat. Vectra ok,dość świeży gaz,długie opłaty i sądząc po tablicach długo w jednych rękach.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Vectra się wczoraj sprzedała. Avensisa obejrzałem jeżeli chodzi o blacharkę to jest całkiem dobrze. Oba zderzaki powgniatane i lakier z nich schodzi, oba progi były robione, rdzy na aucie jest niewiele. Nie działa podnoszenie szyby z przodu od pasażera. Auto było całe wyplakowane, środek i lakier. Klimatyzacja niby działa, ale trochę słabo. OC na pół roku, opony tylko letnie w takim sobie stanie. Auto było kupione z dwa miesiące temu w komisie, sprzedaje podobno temu, bo już nie potrzebuje dużego samochodu. Cena 5700zł.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.