Samochód do 8 tys.

24 Lip 2016, 21:00

Część, Prawo jazdy mam od 2 lat. Do tej pory około 1 rok czasu jezdziłem samochodem ojca w miare systematycznie przejezdzajac około 3 tys km. Czas przyszedł by kupic swoje. Auto słuzyc bedzie do pracy, na uczelnie ( 60km w jedna strone) , na treningi oraz krecenie po miejsce. Dotychczas jezdziłem VW Sharan a majac okazje chwile prowadzic auto to jedynie Octavie 2000r. , VW Touran i Mazde 626. Szukam auto do 8 tys za samo autko bez oplat. Interesuje mnie albo sedan albo małe kombi ewentualnie cos lekko wiekszego typu Ford C-max. Dodam rowniez ze autko tylko na gaz.
Inferno564
Nowicjusz

Prawo jazdy: 15 06 2014
Auto: Nie mam

25 Lip 2016, 10:18

C-max nie w tym budżecie. Skąd jesteś to coś poszukamy.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

25 Lip 2016, 19:42

Okolice Swidnicy woj dln
Moge dojechac :-! 60-80I'm
Inferno564
Nowicjusz

Prawo jazdy: 15 06 2014
Auto: Nie mam

27 Lip 2016, 10:12

Zerknij na te:
[link do oferty na Olx wygasł]
No i mój faworyt,bardzo ładnie utrzymana i świeży gaz.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najbardziej niebezpiecznie… na prostej drodze?
    Najwięcej wypadków ma miejsce nie na zakrętach czy skrzyżowaniach, ale na prostej drodze. Co takiego ma w sobie jazda prostymi odcinkami, że kierowcy tracą rozsądek i zaczynają łamać przepisy? Jazda prostą drogą wydaje ...
    Jak przygotować się Rajdu Dakar na 130 procent!
    Rajd Dakar to jedno z największych wyzwań dla sportowców. Blisko dwa tygodnie i dziewięć tysięcy km walki w nieznanym terenie, w piekielnym upale i twardej rajdówce, w której trzeba podejmować dziesiątki ...