Samochód do którego zmieści się rower do 2500 zł

22 Gru 2019, 11:05

Witam szukam jakiegoś taniego samochodu do którego zmieści się rower do jazdy około 40 kilometrów dziennie , proponujecie cos?

czy do seicento zmieści się rower? jak złoże tylną kanapę i przednie siedzenie? albo opel corsa c?
greg6911
Nowicjusz

Miejscowość: Sosnowiec
Prawo jazdy: 22 07 1990
Auto: Bravo

22 Gru 2019, 12:07

Za 2500 kupuje się to co trzyma się kupy i jest blisko a nie wybiera konkretny model. Pogrzebać możesz w lanosach hb.
Rower zmieści się do każdego auta, kwestia tylko czy trzeba będzie zdejmować koło.
Invi
Forumowicz VIP

Przebieg/rok: >50tys. km

22 Gru 2019, 13:17

To zależy jakiej wielkości masz rower. Ja mam rame xl i do clio 2 nie wchodzi. Do astry f kombi wchodzi prawie na styk po zdjęciu koła. W tym budżecie proponuje astre g kombi lub nie pognitego Focusa w kombi (lub jakieś podobne, ważniejsze żeby auto było w miarę przyzwoitym stanie technicznym)
Wiercik
Nowicjusz

Prawo jazdy: 12 07 2009
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Astra Coupe
Silnik: 2.0T
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2002

22 Gru 2019, 13:48

ramę mam s więc nie za duży koła 28
greg6911
Nowicjusz

Miejscowość: Sosnowiec
Prawo jazdy: 22 07 1990
Auto: Bravo

22 Gru 2019, 16:12

Wiercik napisał(a):W tym budżecie proponuje astre g kombi lub nie pognitego Focusa w komb

Taa powodzenia.. Focus w tym budżecie będzie na bank pognity a Astra też nie będzie za ciekawa..

Ja mam Gianta na kołach 28,niestety nie pamiętam rozmiaru ramy i do mojej Cordoby wchodzi na styk tylko trzeba ściągać przednie koło.

Osobiście szukałbym czegoś pokroju liftback/kombi od biedy sedan.
[link do oferty na Olx wygasł] - bardzo sensowne ogłoszenie.
[link do oferty na Olx wygasł]
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]? - tym bym się poważnie zainteresował do tego długi przegląd i opłaty.

No i wszystkie na czarnych tablicach :mrgreen:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

22 Gru 2019, 23:20

Może Opel Combo :) Żwawe pakowne auto. Polecam mini dostawczaki.
Dyziek
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Toyota Aygo - samochód do miasta
    Z danych Instytutu Badań Rynku Motoryzacyjnego SAMAR wynika, że pod względem liczby rejestracji model Aygo jest niekwestionowanym liderem rynku w klasie A. Od stycznia do kwietnia 2019 roku nabywców znalazło aż 1 721 ...