Samochód do miasta za 4tyś.

28 Lut 2016, 18:56

Golf III za 4k szrot? To ile ma kosztować? 10000zł? Nie przesadzaj..

Dlaczego ma odpuścić Audi 80? I nikt tu nic nie mówił o A4..
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

29 Lut 2016, 08:31

Oj przepraszam, oglądałem zdjęcia, a później popatrzałem na link i odczytałem audi A4. 80'tka jest ok - choć to nadal koszty, autko jakby nie patrzeć ma 22 lata i o ile rocznikiem się nie jeździ, to chyba lepiej zakupić coś 'świeższego'.

Golf 3 - nie chodzi mi o cenę, jednak jak sam pewnie dobrze wiesz, znaleźć golfa w dobrym stanie i to jeszcze w cenie do/= 4k pln - to trzeba mieć szczęście, nie ma co kryć że te autka gniły - zwłaszcza podłoga. Już lepiej poszukać golfa II od jakiegoś entuzjasty/fanatyka motoryzacji :) Ot takie moje zdanie.
spacja
Nowicjusz

Prawo jazdy: 08 08 2008
Auto: Skoda Octavia
Silnik: 2.0 115 KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Liftback
Rok produkcji: 2003

29 Lut 2016, 08:41

Znajdziesz tylko trzeba szukać.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...