REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Corolla TS dla rodziny 2+1 w zupełności wystarczy masz tam z tyłu trochę więcej miejsca niż w Yaris Cross. Corolla Cross wymiarowo nie będzie większa od Corolli TS jest po prostu wyższa ale jej nie dostaniesz w budżecie który posiadacie.zivciu napisał(a):Corolla TS (kombi) hybryda - dużo dobrych opinii, ale obawiam się że będzie trochę za długi, niestety hatchback jest zdecydowanie za maly, a cross za duży.
W posiadanym budżecie kupicie w miarę nowe auto więc nie powinno być problemów.zivciu napisał(a):Opel Astra K 1.4T 150km - z opla byliśmy zadowoleni, ale dużo negatywnych opinii o tym silniku trochę odstrasza
Nie wiem skąd masz takie informacje i o jaką baterię chodzi hybrydową czy akumulator 12V. Generalnie ja nie widzę tu żeby ludzie narzekali na takie problemy w tym samochodzie.zivciu napisał(a):Yaris Cross hybryda - bralibysmy ale coraz więcej opinii o tej nieszczęsnej padającej baterii
No na pewno w modelu G jest dużo lepiej niż w F i tak trzeba by było celować. Na pewno w BMW masz lepsze wyciszenie niż w Toyociezivciu napisał(a):BMW G20 GT/kombi 2.0 - BMW to zawsze było takie marzenie, ale boje się dużej awaryjnosci (chociaż słyszałem że jest lepiej niż w F30) i chyba trzeba trochę dołożyć
Rokiko napisał(a):Generalnie ja nie widzę tu żeby ludzie narzekali na takie problemy w tym samochodzie.
zivciu napisał(a):BMW G20 GT/kombi 2.0 - BMW to zawsze było takie marzenie, ale boje się dużej awaryjnosci (chociaż słyszałem że jest lepiej niż w F30) i chyba trzeba trochę dołożyć