Cześć, obecnie jeżdże Saabem turbo i powoli szukam jakiegoś następcy. Coś 4 drzwiowego, mało awaryjnego , silnik od v6 bez turbo, chętnie z możliwością zagazowania i coś co sprzedam za parę lat w miarę łatwo. Chciałbym się zmieścić do 40 000 zł.
Zacznij od lex'a gs - ale bagażnik stosunkowo mały [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Do tego popatrz na s80 [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ew zostaje C5 3.0 ale to dość rzadki sprzęt [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] Linki totalnie przykładowe
Szczerze mówiąc oprócz tego zostaje chyba tylko trójka z Niemiec - tutaj skupiłbym się chyba na e60 i w211
Czy serwisowanie w ASO się opłaca? Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
Jak lakierować samochód samemu. Plama na masce i dachu. Ostatnio mój samochód dostał obrażeń w postaci rozpuszczalnika na maskę i dach. Więc teraz mam parę plam bez farby zupełnie. Chcę zalakierować to sam ale nie będę miał warunków warsztatowych. Jak to zrobić ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.